Recente berichten
Bekijk de meest recente berichten.
Nieuws
Bekijk de meest recente berichten.
Woensdag 2 januari 2019
Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Maar in de praktijk betekent het voor veel Nederlanders een snelle boterham met hagelslag of een paar happen yoghurt met cruesli. Dat kan beter! En wel met behulp van jouw foodtruck. Net zoals de meeste restaurants en eetcafés, richt ook het merendeel van de foodtrucks zich op het lunch-, snack- en dinermoment. Niet vreemd, maar ook niet ...
Lees verder »
Vrijdag 21 december 2018
Als je net begint als foodtruckondernemer, dan zijn helpende handjes meer dan welkom. Je beste vriend die bijspringt, een oud-collega die toevallig zelf ook gek is op bakken of je zus die een kei is in frituren. Maar wat als die behoefte aan extra hulp structureel wordt? Dan is daar plots de hamvraag: moet je personeel aannemen? Of kies je wellicht voor payrolling?
Lees verder »
Vrijdag 14 december 2018
De essentials voor een succesvolle foodtruckbusiness? Een goed product én een fijne foodtruck. Misschien heb je jouw zinnen al gezet op een vintage caravan. Of droom je juist weg bij het beeld van een hypermoderne bus. Maar nog belangrijker dan het uiterlijk: het formaat van je nieuwe werkplek! Als het om foodtrucks gaat is één ding namelijk zeker: size matters. Hoe groot moet...
Lees verder »
Vrijdag 7 december 2018
De zoete aardappel maakt de laatste jaren een flinke opmars in Nederland. Niet gek, want de groente is hartstikke gezond én heel veelzijdig. Je kunt ‘m pureren, bakken, roosteren, frituren en poffen. Met een hartig óf zoet eindresultaat. Dankzij de zoete smaak is de zoete aardappel – ook wel bataat genoemd – een allemansvriend. Zélfs kieskeurige kinderen zull...
Lees verder »
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
Contact opnemen