Menu

Sweet 16 Feest met een FoodTruck

Geplaatst op 14-01-2022 door Redactie

Het introduceren van een FoodTruck naar een Sweet 16 feest kan het antwoord zijn om een veeleisende tiener menigte te verrassen. Tieners kunnen berucht zijn voor het zijn kieskeurige eters en willen indruk maken op hun vrienden. Wat zijn enkele ideeën om Sweet 16 of eender welke tieners te plezieren? En waar komt de term Sweet 16 vandaan? In deze blog leggen we het concept van een Sweet 16 uit en geven enkele tips.

 • SWEET 16

  Een "sweet sixteen" is een "coming of age"-feest ter gelegenheid van de 16e verjaardag van een tiener, dat vooral in de Verenigde Staten en Canada wordt gevierd. Zoals de naam al doet vermoeden, vindt de viering plaats op de zestiende verjaardag van een tiener. Terwijl sommige gezinnen een grote, uitbundige feest vieren, kiezen anderen ervoor om de verjaardag te vieren als ware het een normale gebeurtenis. Dit evenement kan formeel, casual, of semi-formele zijn. De gelegenheid om een uitgebreide Sweet 16 te vieren, wordt steeds populairder in België.

  Hoewel het traditioneel gebruikelijk is dat sweet sixteens vooral door meisjes worden gevierd, kunnen ze ook door jongens worden gevierd, die de neiging hebben om het met hun vrienden op een informele basis te vieren. Sweet sixteens kunnen variëren van bescheiden feestjes thuis met naaste familie tot grote feesten met een ingehuurde DJ, make-up, haarstyling, dure toga's en jurken, en hotel balzalen. Zelfs als het een klein feest is, is het belangrijkste doel van het feest het vieren van de vroegste fase van volwassenheid van de persoon.

  SWEET 16
 • FOODTUCK VOOR SWEET 16?

  Een tiener verrassen kan onmogelijk zijn of zelfs zorgwekkend. Daarom is het een goed idee om een foodtruck mee te nemen om je feest een coole en smaakvolle toets te geven. Misschien krijg de tiener vrienden betrokken bij het uitzoeken van voedsel ideeën en decoraties. Laat u samen inspireren, match het lekkere eten met schattige trucks en een slim tienerthema.

 • PARTY THEMA'S

  Om van uw foodtruck party een must-attend evenement te maken, denk aan leuke thema's die passen bij een foodtruck.

  • Cowboy of Country thema met een BBQ foodtruck.
  • Dag van de Doden (Dia de Muertos) met een taco truck of nacho truck.
  • Hollywood Drive-in filmavond met een hamburger foodtruck of frietjes en popcorn.
  • Japan Anime met een sushi bowl truck.
  • New York City met een pizza- of hotdogtruck.
  • Winter Wonderland met warme snacks van een grillwagen of soepwagen.
  • Be Kind to Animals-feestje met plantaardige lekkernijen van een veganistische speciaaltruck.
  • Sportthema met een truck die stadionvoedsel zoals Frito pie, suikerspin en limonade serveert.
  • Karaoke avond met Aziatische noedels en rijst food truck.

 • WAAR IS HET FEEST?

  Zoek een locatie die mogelijk is voor een foodtruck parkeren en serveren. Als je niet beschikt over een gigantische tuin, dan moet je misschien creatief zijn. Foodtrucks kunnen een vergunning nodig hebben, afhankelijk van de stad en de regelgeving. Enkele opties om buiten de stad te zoeken zijn een park, parkeerplaats, garage, schuur, open veld, strand of meer.

  Het kan nodig zijn om een plek te huren en te betalen voor een dagvergunning voor de foodtruck om de wielen te smeren en dit feest goed van start te laten gaan. Omdat foodtruckers feestgangers zijn, zal de eigenaar van de foodtruck ook wel ideeën hebben over een locatie.

 • WAAR BEGINNEN?

  Neem een kijkje op FoodTruckBooking lijst voor foodtrucks om u inspiratie te geven voor wat er in uw stad te doen is. Als u geen truck kunt vinden of geen tijd hebt, gebruik dan onzeplaats een aanvraag knop. Maak gratis een aanvraag aan en wij sturen het naar ons netwerk.

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 49 van 183
Volgende »