Menu

Nieuw in de Wereld van Catering? Probeer deze Tips!

Geplaatst op 21-01-2022 door Redactie

In de winter vinden veel FoodTruck evenementen niet meer plaats, omdat het door het koude weer niet meer mogelijk is om buiten te genieten. Het is daarom belangrijk om alternatieve klanten te vinden. Er zijn bijvoorbeeld bedrijven die het hele jaar open zijn en cateringdiensten nodig hebben: hoe zou het zijn om aan hun vraag te voldoen? Hier volgen drie tips om je wegwijs te maken in de wereld van de catering!

  • VRAAG

    De eerste tip is om het simpelweg aan bedrijven te vragen. Neem jouw klantenlijst en bel of e-mail ze. Vraag hen of ze bedrijven kennen die cateringdiensten nodig hebben en, zo ja, of ze je kunnen aanbevelen. Als ze je wat contacten doorgeven, bel ze dan en kijk wat ze zeggen. Over het algemeen vertrouwen klanten de FoodTrucks die anderen aanbevelen.

    VRAAG
  • KLANTEN

    Soms denken we dat alleen bedrijven genoeg middelen hebben om een traiteurdienst in te huren. Maar veel klanten vieren ook graag evenementen in stijl: verjaardagen, huwelijken, doopfeesten, promoties, enz. Als u uaanbiedt aan uw klanten, kunnen zij overwegen uw service in te huren voor een evenement. Als u met hen praat, denk dan aan hun favoriete gerechten en pas het aanbod aan hun wensen aan. Als ze van kroketten houden, waarom vult uhet feest dan niet met kroketten? Nogmaals, klop aan om te weten te komen wat ze willen.

  • GRATIS SAMPLES

    Als een potentiële klant aarzelt om al dan niet een beroep te doen op uw diensten, bied hem dan aan wat u kenmerkt, namelijk uw eten. Als u op professionele wijze een proeverij organiseert, zal u hen er zeker van overtuigen om u in te huren. Door uw service in actie te zien, zullen klanten meer vertrouwen hebben in het product dat u hen verkoopt. Bovendien is uw eten al een delicatesse.

    Nu weet u wat u te doen staat: Klop aan de deur!

    GRATIS SAMPLES
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 45 van 180
Volgende »