Menu

Foodtruck huren hoe & wat

Terug naar Foodtruck huren hoe & wat »

Over FoodtruckBooking

FoodtruckBooking.com is dé foodtruckbooking website van Europa die vraag en aanbod rechtstreeks bij elkaar brengt. Hier vind je de mooiste en lekkerste foodtrucks voor jouw evenement, festival. Met het grootste aanbod van foodtrucks vinden en boeken particulieren en organisaties eenvoudig de foodtruck van hun keuze. Via FoodtruckBooking.com sta je indirect contact met een foodtruckondernemer. Alles stem je dus direct met hem of haar af. Zonder tussenkomst van derde.

  • FoodtruckBooking.com is naast België ook actief in Nederland. Daar is in 2015 de start gemaakt met dit succesvolle platform. Hier realiseerd FoodtruckBooking dagelijks ruim 600 unieke sitebezoeken, 4 Directe Boekingen per dag en dagelijks komen hier nieuwe algemene opdrachten binnen voor evenementen van groot tot klein. Dit is de plek voor het huren van een foodtruck.

    Bekijk ook eens https://www.foodtruckbooking.nl

    Over FoodtruckBooking
Deel deze pagina

Zoeken & vinden

Op zoek naar een foodtruck? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie en bekijk alle foodtrucks die voldoen aan jouw zoekopdracht!

Zoeken

Uitgelicht profiel

Ritorno Pastkraam

Ritorno Pastkraam
Pasta | Melsele

Een trendy concept voor een onvergetelijke dag? Wij garanderen u pastagerechten die de test met de gerechten uit het betere restaurant in Italië met ...

Naar profiel