Menu

Foodtruck aanmelden

Terug naar Foodtruck aanmelden »

Tips voor jouw foodtruckpagina

Jij bent de trotse eigenaar van je eigen foodtruckpagina op Foodtruckbooking. Hier gaat jullie avontuur verder. Samen zorgen we ervoor dat jullie nog meer gave opdrachten ontvangen. Wij brengen jullie foodtruck onder de aandacht bij mooie opdrachtgevers. Aan jullie de schone taak om een mooie profielpagina op te zetten. Het is niet moeilijk, maar we geven uiteraard graag wat tips. Zo wordt jouw foodtruck vaker ingehuurd.

 • Fotografie

  Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden. Goede foto’s is het halve werk. Bijna iedereen wordt aangetrokken door mooie foto’s. Jouw eerste profielfoto zorgt ervoor of mensen wel of niet klikken op jouw profiel.

  Een paar tips voor mooie foto’s:

  1. Wat zet je op de foto? Het hoofdonderwerp op de foto is natuurlijk jouw foodtruck. Maar vergeet ook de heerlijke gerechten niet. Zorg voor de juiste hoek en wissel af met mooie close-ups en details.
  2. De goede aankleding is belangrijk. Zet ook dit op de foto. Laat je inspireren op Pintrest.
  3. Zorg voor voldoende licht. Elke goede foto heeft voldoende licht nodig. Maak het liefst gebruik van daglicht, geen flitslicht.
  4. Gebruik een goede camera. De nieuwste smartphones kunnen al gave foto’s maken of je hebt vast wel een goede camera die je gebruikt tijdens je vakanties.
  5. Heb je de goede setting? Zet je foodtruck in een mooie omgeving. Niet in een bedrijfshal of schuur.

  Fotografie
 • Goede profieltekst

  Je eerste stap is gemaakt! Je hebt geweldige foto’s. Nu gaan ze lezen wat je vertelt over je foodtruck. De teksten op je profiel geven het laatste zetje. Vertel de lezer over het verhaal achter de foodtruck. Het concept, de inspiratie van je gerechten etc. Om je wat op weg te helpen hier wat inspiratie:

  • Wat is de reden waarom je een foodtruck bent begonnen?
  • Wat is de inspiratie van je gerechten?
  • Waar komen je ingrediënten vandaan, hoe selecteer je de beste ingrediënten;
  • Wat voegt jouw foodtruck toe aan een evenement?
  • Vertel over je personeel, waarom zijn dit toppers?
  • Het is voor iedereen belangrijk om te weten of jouw diensten in het budget passen. Uiteraard is elke klus maatwerk, maar geef duidelijk een indicatie van de prijs weer.

  Je hoeft geen roman te schrijven. Met 250 woorden kom je waarschijnlijk een heel eind. Voor onze zoekfunctie is het gebruik van de juiste woorden belangrijk. Gebruik dus minimaal je eigen foodtrucknaam en enkele van je gerechten.

 • Jij bent de professional

  Met de teksten in je profiel laat je zien dat je het foodtruckleven op een gedegen manier aan pakt. Jij bent de beste voor de taak. Om dit extra kracht bij te zetten is het belangrijk om te laten zien dat je ook de juiste papieren hebt. Geef daarom in je profiel aan welke certificaten/ cursussen die je hebt doorlopen.

  Ook de mening van andere opdrachtgevers in belangrijk. Verzamel daarom beoordelingen van andere klanten waar je het event hebt voorzien van de mooiste gerechten en een gave sfeer. Goede beoordelingen trekt iemand sneller over de streep!

  Jij bent de professional
Deel deze pagina

Zoeken & vinden

Op zoek naar een foodtruck? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie en bekijk alle foodtrucks die voldoen aan jouw zoekopdracht!

Zoeken

Uitgelicht profiel

DE BAKMOBIEL

DE BAKMOBIEL
Algemeen | WAASMUNSTER

Burgers hebben iets puurs, weldadigs en authentieks. Echte ingrediënten, echte smaken, echt plezier. Burgers zijn voor ons niet alleen een maaltijd, ...

Naar profiel