Menu

Foodtruck huren hoe & wat

Terug naar Foodtruck huren hoe & wat »

Wat kost het huren van een Foodtruck?

Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisator een evenement af te kopen.  

Foodtrucks maken geen diepvriespizza van een bezorgketen. Wanneer je een foodtruck huurt krijg je met aandacht bereide gerechten gemaakt met ingredienten die zorgvuldig zijn geselecteerd. Denk hier dus goed over na bij het bepalen van je budget.
 

 • Een indicatie van deze kosten vind je op de profielpagina van de door jou gekozen foodtruck bij ‘prijs per persoon’.
  Zo krijg je een goed idee van wat het kost voor jouw event op basis van het aantal gasten. Houd er rekening mee dat de foodtrucker altijd kan vragen dat er een minimum aantal bezoekers/gasten moet zijn om rendabel te kunnen opereren, dat resulteert in een minimale afkoopsom. Prijzen variëren sterk. Afhankelijk van de foodtruck, het gewenste menu, het aantal gasten, reistijd, en datum.

  Kostenindicatie voor een foodtruck op jouw evenementen
  De prijs van het inhuren van een foodtruck begint rond de €500.- ex. BTW en is natuurlijk afhankelijk van het aantal bezoekers/gasten dat je wilt gaan bedienen.
  Deze kosten bestaan uit:

  • De gerechten (prijs per serving x het aantal personen)
  • Arbeid/ bereidingstijd
  • Reiskosten

  Een goede vuistregel is dat een enkele truck minimaal 60 tot 100 gasten per uur wil bedienen. En hier is het natuurlijk ook mogelijk om een foodtruck af te kopen voor een bepaalde prijs.
  Door een vrijblijvende BOEKINGSAANVRAAG te plaatsen kun je zelf met de eigenaar van de foodtruck afstemmen wat je aan kosten wil uitgeven.

  Wat kost het huren van een Foodtruck?
 • Organisatoren die meerdere foodtrucks op een evenement willen vragen vaak een vergoeding, inschrijfgeld en/of een percentage van de omzet. Elke foodtruck-eigenaar zal die beslissing zelf nemen op basis van de potentiële winstgevendheid van het evenement

  Met vertrouwen boeken
  Alle foodtrucks op FoodtruckBooking.com zijn professionele ondernemers en worden verzocht het KVK nummer op te geven en aan te geven welke certificaten zijn behaald zoals HACCP (hygiëne) en Allergenen Certificaat.

  Wat kost het huren van een Foodtruck?
Deel deze pagina

Zoeken & vinden

Op zoek naar een foodtruck? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie en bekijk alle foodtrucks die voldoen aan jouw zoekopdracht!

Zoeken

Uitgelicht profiel

PASTALICIOUS FOODTRUCK

PASTALICIOUS FOODTRUCK
Pasta | Zwevezele

Zoek niet verder, deze truck heeft het allemaal, aperitiefhapjes, pastaformules en dessertbuffetten. Als het ware een all in concept, hoe gemakkelijk...

Naar profiel