Menu

Nieuws

Recente berichten

Bekijk de meest recente berichten.

  • Zo behandel je jouw klant als koning

    vrijdag 22 maart 2019
    ‘De klant is koning.’ Niet zomaar oud-Hollandse tegeltjeswijsheid, maar dé gouden regel in de horeca. De regel weerspiegelt hoe belangrijk je klanten zijn, want zonder hen is er geen omzet. Houd ze dus te vriend. Sterker nog: hoe beter jij als foodtruckondernemer met jouw klanten omgaat, hoe sterker jij bouwt aan jouw merk. Tijd om jezelf een spiegel voor te houden: hoe koninkli...

    Lees verder »

  • Hoe ontwerp ik het juiste logo voor mijn foodtruck?

    vrijdag 15 maart 2019
    Logo’s zijn heel herkenbaar en makkelijk te onthouden. Denk maar eens aan de gele M van McDonalds of de vloeiende veeg van Nike. Mensen onthouden makkelijker beelden dan woorden en daarom is het superbelangrijk dat jouw foodtruck een onderscheidend en herkenbaar logo heeft. Hoe fix je dat? 

    Lees verder »

  • Deze 3 foodtrends mag je niet missen

    vrijdag 8 maart 2019
    Consumenten proberen graag nieuwe smaakcombinaties, en een foodtruck is een laagdrempelige plek om dat te doen. Verras in jouw foodtruck daarom met creatieve experimenten – al dan niet naast jouw vertrouwde signature dish. In deze blog zetten we drie foodtrends op een rijtje. Combineer jij ze met een vleugje van je eigen inventiviteit? Dan zul je zien: er ontstaan de mooiste nieuwe recepten ...

    Lees verder »

  • 7 redenen waarom mensen foodtrucks geweldig vinden

    maandag 4 maart 2019
    Foodtrucks zijn enorm populair. Het lijkt wel alsof er iedere dag meer karren en trucks bij komen. Zeer begrijpelijk, want iedereen houdt van foodtrucks. En dat is niet alleen omdat ze zo ontzettend hip zijn. Nee, er zijn veel meer redenen waarom mensen bij rollende keukens in de rij staan. We zetten er zeven op een rijtje.

    Lees verder »

« Vorige
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24
Volgende »