Menu

Een foodtruck op je bruiloft? Doen!

Geplaatst op 16-07-2019 door Redactie

Een foodtruck op je bruiloft: steeds meer bruidsparen kiezen ervoor. Dat begrijpen wij maar al te goed. Foodtrucks hebben bruidsparen en hun gasten namelijk veel te bieden. Van romantische foto’s bij een pastelkleurig Volkswagenbusje tot jullie favoriete comfortfood na afloop van het feest. Foodtrucks zijn sfeervol, persoonlijk en relaxt. En dan hebben we het nog niet eens over het eten gehad. We geven vijf redenen waarom een foodtruck op je bruiloft een topidee is!

 • 1. Je hebt meer mogelijkheden

  Wanneer je een foodtruck inschakelt ben je niet gebonden aan het aanbod eten en drinken van één locatie. Je hebt in één klap heel veel mogelijkheden. Zo kun je precies dat eten serveren dat jullie het lekkerst vinden. Van driegangendiner tot fingerfood, van barbecue tot rijsttafel. Ook kun je het diner laten verzorgen door meerdere foodtrucks, zodat je gasten nog meer keuze hebben. Zo creëer je jullie eigen foodfestival.

  1. Je hebt meer mogelijkheden
 • 2. Je creëert een extra moment

  Je kunt een foodtruck ook buiten het diner inschakelen. Bijvoorbeeld om alle gasten te voorzien van een lekker ijsje, een cocktail of een snack tijdens het feest. Ook leuk: in plaats van één grote bruidstaart kun je een foodtruck vragen om een sweet table te verzorgen.
  Veel foodtrucks bereiden hun hapjes, drankjes of gerechten ter plekke. Onder het oog van de gasten dus. Een feestje om naar te kijken! Zo kan een foodtruck er ook voor zorgen dat gasten iets te doen hebben tijdens jullie fotoshoot of een ander wachtmoment. Ook kinderen vinden het vaak prachtig om de chef aan het werk te zien.

 • 3. Het ziet er mooi uit

  Of je nu kiest voor een vrolijk gekleurd oldtimerbusje of voor een stoere zwarte barbecuetruck: een foodtruck op je bruiloft zorgt voor sfeer en een leuke aankleding van de trouwlocatie. Gasten reageren hier vaak erg positief op. Je hebt bovendien gelijk een mooie fotospot. Jij en je kersverse man of vrouw die samen een hamburger of ijsje delen… een mooi beeld toch?

 • 4. Je maakt je bruiloft persoonlijker

  Door een foodtruck te boeken, geef je jullie bruiloft een persoonlijk tintje. Op meerdere manieren zelfs! Allereerst door te kiezen voor een foodtruck op een locatie die voor jullie bijzonder is. Neem gasten bijvoorbeeld mee naar de plek van jullie eerste kus. Vaak kunnen gerechten bovendien volledig worden gepersonaliseerd. Denk bijvoorbeeld aan gebakjes met jullie initialen erop. Ook kun je kiezen voor een foodtruck gericht op een product dat bij jullie past. Zijn jullie helemaal gek op ijs, wijn, koffie of hamburgers? Met een foodtruck die zich hierin specialiseert, deel je jullie passie met de gasten. Enne, zelf kun je er natuurlijk ook van genieten!

 • 5. Foodtrucks zorgen voor een relaxte en ongedwongen sfeer

  Steeds meer bruidsparen zien een stijf driegangendiner niet zitten. Door te kiezen voor gerechten van één of meerdere foodtrucks houd je het diner relaxed en laagdrempelig. Gasten kunnen zelf bepalen wanneer ze willen eten en wat ze willen eten. Bovendien zitten ze niet de hele avond op één plek aan tafel, waardoor je sneller met elkaar aan de praat raakt. Leuk en het komt de sfeer ten goede!

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 43 van 152
Volgende »