Menu

Foodtruck huren voor mijn bedrijfsfeest

Foodtrucks zijn de perfecte catering oplossing voor bedrijfsfeesten en productpresentaties.
Deze rollende keukens bieden professionele en originele catering op iedere gewenste locatie. Bovendien zien foodtrucks er vaak fraai uit en vormen zo een geweldige aanvulling op het decor van het feest. Foodtrucks zijn de trend van het moment en deze gepassioneerde ondernemers bieden onderscheidende en originele concepten met heerlijk vers en verantwoord eten. De perfecte invulling om aan jouw bedrijfsfeest een unieke sfeer en beleving te brengen. De gasten zullen nog meer genieten.  

 • Hoe huur ik een foodtruck in?

  Via FoodtruckBooking.com zoek je zelf de foodtruck uit die het best past bij jouw evenement. In zowel het concept als het type eten en drinken. Met een ruim assortiment foodtrucks vind je op FoodtruckBooking.com altijd een foodtruck die past bij jouw evenement. Van groot tot klein bedrijfsfeest er is altijd wel een foodtruck te vinden die aansluit op de sfeer van het feest. Heb je een keuze gemaakt?

  • Bekijk zijn profielpagina voor de details zoals kosten per persoon, beschikbaarheid en natuurlijk de gerechten.
  • Daarna boek je deze foodtruck direct bij de eigenaar zonder extra bijkomende kosten of tussenschakels. Of je vraagt vrijblijvend een offerte bij hem aan.Wel zo makkelijk!

  Zoek hier de smaakvolste foodtruck

  Hoe huur ik een foodtruck in?
Deel deze pagina

Zoeken & vinden

Op zoek naar een foodtruck? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie en bekijk alle foodtrucks die voldoen aan jouw zoekopdracht!

Zoeken

Uitgelicht profiel

Bigi-bar

Bigi-bar
Speciaal bieren | Beernem

Wij serveren voor u ons eigen ambachtelijk gebrouwen bier van onze brouwerij Rostune en onze huisgestookte Belle Gin. Wij hebben een kleine brouwerij ...

Naar profiel