Menu

Foodtruck huren hoe & wat

Terug naar Foodtruck huren hoe & wat »

Foodtruck huren voor mijn bruiloft

Een foodtruck huren voor op je bruiloft? De gasten zullen het geweldig vinden!
Foodtrucks zijn dé trend op dit moment op het gebied van eten en catering. Op elk moment van de dag zijn er wel een aantal van deze rollende keukens in de stad te vinden, om hun trouwe ‘foodies’ te voorzien van heerlijke gerechten.

Omdat het foodconcept van foodtrucks zo populair is geworden zijn wij niet verrast dat het concept ook zijn intrede heeft gedaan bij bruiloften en partijen. Ze zijn flexibel en serveren gerechten en drankjes die met liefde aan aandacht worden geserveerd.

Het inzetten van een foodtruck kan op iedere gewenst moment van je bruiloft bijvoorbeeld als tijdens de pauze van de ceremonie of na het feest. Foodtrucks zijn een fantastische aanvulling op je trouwdag.   

 • Je hoeft vooraf alleen maar te bedenken welk type gerechten of drankjes je gasten wil aanbieden, en welke stijl foodtruck het best past op zo’n bijzondere dag.

  Voor het huren van een foodtruck kijk je op FoodtruckBooking.com en vind je de truck die past bij je bruiloft. Met een simpele muisklik heb je direct contact met de cateraar van uw keuze.
  Vermeld in de aanvraag de details en de datum van uw huwelijk en de aangesloten foodtrucks-eigenaren nemen zelf contact met je op, klinkt geweldig, toch?

  Maak er een geweldige dag van!

  Zoek hier de beste foodtruck voor jullie bruiloft

  Foodtruck huren voor mijn bruiloft
Deel deze pagina

Zoeken & vinden

Op zoek naar een foodtruck? Maak dan gebruik van onze zoekfunctie en bekijk alle foodtrucks die voldoen aan jouw zoekopdracht!

Zoeken

Uitgelicht profiel

Creation of Wonder

Creation of Wonder
Algemeen | Werchter

U bent verzekerd van vele complimenten wanneer uw gasten de authentieke Braziliaanse gerechten proeven die Aurea maakt. Zij brengt hier de gerechten d...

Naar profiel