Menu

Nieuws

Recente berichten

Bekijk de meest recente berichten.

  • Inspiratie voor jouw kerstborrel; een Foodtruck!

    Maandag 20 november 2017
    De feestdagen staan weer voor de deur, dat betekent bedrijfsfeesten, kerstborrels en Nieuwjaar borrels om het mooie jaar af te sluiten. Bijna elke organisatie doet wel iets, van groot tot klein. En iedereen wil iets speciaals. Wat is er nu mooier dan jouw eigen menu geserveerd door een originele kerst foodtruck.

    Lees verder »

  • HOE SCHRIJF IK EEN BUSINESS PLAN VOOR MIJN FOODTRUCK DEEL I

    Zondag 1 oktober 2017
    “ If you fail to plan, your plan will fail.” Het starten van een de foodtruck business komt meestal voort uit een grote passie voor het horeca vak. Met een enorme gedrevenheid en enthousiasme is het bedenken om te starten snel gebeurd. Maar hoe schrijf je een goed doordacht business plan? We nemen je graag mee in een serie artikelen over het neerzetten van jouw plan waarmee je de markt...

    Lees verder »

  • Food(truck) van de maand: Wrap it up!

    Maandag 18 september 2017
    Nu de herfst -ieder geval qua weer- haar intrede in doet, is het tijd voor een lekker recept. Deze pompoenwrap past uitstekend bij het seizoen: een typische groente voor de herfst met een nazomers tintje. Benieuwd naar deze heerlijke en eenvoudige wrap? Lees mee voor het recept!

    Lees verder »

  • Marketingfact: Foodtruck (lov)ers opgelet! Size does matter...

    Dinsdag 12 september 2017
    Een interessant weetje voor zowel foodtruckers als foodtruck-lovers. Een studie van het Cornell Food & Brand Lab heeft uitgewezen hoe consumenten reageren op de verschillende maatlabels van dezelfde hoeveelheid eten.Uit de studie bleek dat mensen in de eerste plaats alleen maatlabels gebruiken om te bepalen hoeveel eten een “medium portie” is en dat zij hun inname vervolgens d...

    Lees verder »

« Vorige
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30
Volgende »