Recente berichten
Bekijk de meest recente berichten.
Nieuws
Bekijk de meest recente berichten.
Vrijdag 11 februari 2022
Ontbijt, brunch, aperitief, lunch, koffie met gebak, snack, diner of avondmaaltijd. Hoe zien onze maaltijden eruit en hoe verdelen we ze? Tegenwoordig hebben veel mensen een andere levensstijl en dit leidt er bijvoorbeeld toe dat 1 op de 5 Nederlanders door de week niet ontbijt. Daarnaast blijft het buiten-de-deur eten toenemen volgens een onderzoek van FoodService Instituut Nederland . Ongeveer 3...
Lees verder »
Vrijdag 4 februari 2022
We willen jullie graag introduceren aan de nieuwe rubiek: Eten van de maand. In deze rubriek bespreken we elke maand een nieuw overheerlijk gerecht. Waar komt het vandaan? Welke ingrediënten bevat het? Het eerste gerecht dat aan bod komt, is de hamburger! Kan er in de kritische wereld van hongerige hamburgerfans consensus heersen over hoe de perfecte hamburger eruit moet zien?
Lees verder »
Vrijdag 28 januari 2022
Als er iemand afhankelijk is van plastic, dan is het wel een FoodTruck. Plastic bekers,zakjes, rietjes, bakjes, bestek, etc. En helemaal in tijden van het coronavirus, waar vooral to-go wordt geserveerd. Plastic is een handig en makkelijk middel om jouw gerechten mee te serveren, maar of het zo duurzaam is...? We moeten samen proberen te vechten voor meer duurzaamheid. In deze blog bespreken we mo...
Lees verder »
Vrijdag 21 januari 2022
In de winter vinden veel FoodTruck evenementen niet meer plaats, omdat het door het koude weer niet meer mogelijk is om buiten te genieten. Het is daarom belangrijk om alternatieve klanten te vinden. Er zijn bijvoorbeeld bedrijven die het hele jaar open zijn en cateringdiensten nodig hebben: hoe zou het zijn om aan hun vraag te voldoen? Hier volgen drie tips om je wegwijs te maken in de wereld van...
Lees verder »
We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
Contact opnemen