Menu

Foodfilms en -series op Netflix om van te smullen!

Geplaatst op 20-07-2018 door Redactie

Héérlijk, na een lange dag hard werken op de bank neerploffen en genieten van je favoriete serie op Netflix met je favoriete snack of uiterst culinaire versnapering. Als foodlover heb je genoeg keuze op Netflix, dus we hebben een korte samenvatting samengesteld van series op Netflix waar je spontaan van gaat watertanden…

 • Sugar Rush

  Professionele meesterbakkers die het tegen elkaar opnemen de mooiste creaties te bakken in een zo’n kort mogelijke tijd. In deze gloednieuwe food serie kun je wegdromen bij de meesterwerken gemaakt door professionals! Als kers op de taart wordt er een prijs ter waarde van $10.000,- uitgereikt aan de snelste en beste bakker.

  Sugar Rush
 • Nailed It

  Liever wat minder professioneel? Dan is de (ook al nieuwe) serie Nailed It misschien wel iets voor jou: Geen meesterbakkers maar juist amateuristische koekenbakkers die met elkaar in de strijd gaan professionele meesterwerken na te bakken en dat is zeker geen succes! Ook hier loop je weg met $10.000,- als je weet te winnen!

 • Rotten

  Honger gekregen van die zoete series? Daar kunnen we je met deze aanrader eenvoudig weer van af helpen. Rotten is een docu-serie over de herkomst van verschillende soorten voedsel. Met een objectieve kijk brengen de producers de soms erg donkere waarheden van onze huidige voedselindustrie in beeld. Lekker leerzaam!

 • Ainsley Eats The Streets

  Foodlovers en foodtruckers opgelet! In deze serie reist de van Engelse oorsprong beroemde chef-kok Ainsley Harriott de wereld rond op zoek naar het lekkerste straatvoedsel. Verschillende voedselketens, landen en culturen zorgen voor een interessante mix waarbij altijd iets nieuws te ontdekken is!

 • The Mind of a Chef

  Deze serie bestaat al even, maar heeft daarom ook al 5 seizoenen! En dat is niet voor niks, de show heeft veel positieve reviews om zijn verfrissende blik op voedsel. Koken, reizen, geschiedenis, wetenschap en humor worden gecombineerd in een afwisseling van koks. De perfecte serie om inspiratie mee op te doen als foodtrucker of foodlover.

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 122 van 191
Volgende »