Menu

Foodtruck huren voor je bedrijfsevenement of -feest

Geplaatst op 04-05-2018 door Redactie

Een evenement of bedrijfsfeest brengt werknemers en werkgever samen op persoonlijk niveau. Saamhorigheid en vermaak staan voorop en bij een feestje hoort natuurlijk een versnapering en een drankje.

  • Je feest of evenement een succes maken begint bij de voorbereiding: het kiezen van de juiste cateraar. Een cateraar die een feest of evenement persoonlijk maakt en gelijktijdig een maaltijd van kwaliteit voor een voordelige prijs naar jou en je gasten toebrengt; een foodtruck. Je regelt het snel en eenvoudig, klik hier voor een korte instructievideo.

    Foodtruck huren voor je bedrijfsevenement of -feest
  • Allereerst; minder organisatie. Geen bestek, geen borden, geen stoelen of aankleding. Hooguit een paar statafels om het je feestgangers gemakkelijker te maken. Binnen of buiten. De uitgekozen foodtruck regelt de rest. Hierdoor scheelt een foodtruck niet alleen geld, maar ook tijd en moeite.

    De diversiteit die foodtrucks brengen is wederom een enorme pré. Je kiest eenvoudig voor twee of meerdere foodtrucks (afhankelijk van het aantal mensen) die differentiëren in menu en keuken. Bijvoorbeeld een Hollandse, Mexicaanse en Aziatische keuken: zo heb je voor ieder wat wils.

  • Meteen van start? Via de zoekfunctie van foodtruckbooking vind je binnen no-time een cateraar die aansluit bij je persoonlijke voorkeur en het thema van je evenement of feest.

    Interesse gekregen in de foodtruck en wil je meer weten over het gebruik van een foodtruck als marketingtool? Lees hier meer.

« Vorige
Bericht 110 van 152
Volgende »