Menu

10 Inspirerende quotes voor (ambiërende) foodtruck-eigenaren

Geplaatst op 01-05-2018 door Redactie

Om inspiratie en perspectief op te doen, hebben we voor jou een leuk rijtje met interessante quotes van verschillende grote persoonlijkheden bij elkaar gesprokkeld. Deze personen hadden stuk voor stuk succes in dat waarin ze aspireerde en hun quotes zijn niet alleen leuk om even bij stil te staan, maar ook om de motivatie op te doen om de week mee door te komen.

 • 1. “Er is maar één baas; de klant. En hij kan iedereen in het bedrijf ontslaan, van de voorzitter tot helemaal naar beneden, simpelweg door zijn geld ergens anders te spenderen.”- Sam Walton, ondernemer en oprichter van winkelketens Walmart en Sam’s Club.

  2. “Falen is succes als we ervan leren”- Malcolm Forbes, ondernemer en oprichter van Forbes magazine.

  3.“Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen”.- H. Jackson Brown, auteur van onder andere New York Times bestseller ‘Life’s Little Instruction Book’.

  10 Inspirerende quotes voor (ambiërende) foodtruck-eigenaren
 • 4. “De weg naar succes en de weg naar falen zijn bijna hetzelfde”.- Colin R. Davis, Britse dirigent.

  5. “Discipline is de brug tussen doelen en de realisatie hiervan”.- Jim Rohn, ondernemer, auteur en motiverende spreker.

  6. “Heb de moed om je hart en intuïtie te volgen, zij weten op de een of andere manier al lang van te voren wat je echt wilt worden. Al het andere is van minder belang.”- Steve Jobs, mede-oprichter en topman van Apple, lid van raad van bestuur van Disney.

  10 Inspirerende quotes voor (ambiërende) foodtruck-eigenaren
 • 7. “Hoe je omgaat met situaties waarop het tegenzit, bepaalt grotendeels of je het in je hebt om succesvol te zijn”.
  - Ferry Corsten, trance-dj.

  8. “Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang”.- Richard Branson, zakenman en oprichter van Virgin Group.

  9. “Het woord crisis wordt in het Chinees met twee karakters geschreven. Het een staat voor gevaar, de ander voor mogelijkheden”.- John F. Kennedy, 35e president van Amerika.

  10. “De sterren zullen nooit op één lijn staan, en al de verkeerslichten van het leven zullen nooit allemaal tegelijkertijd op groen staan. Het universum zweert niet samen tegen je, maar gaat het je ook niet makkelijker maken. Condities zijn nooit perfect. ‘Ooit’ is een ziekte die je dromen met jou samen naar het graf neemt. Voor- en nadelen lijstjes zijn net zo slecht. Als het belangrijk is voor jou, en je wilt het ‘ooit’ bereiken, doe het gewoon en verbeter jezelf onderweg.”- Tim Ferris, Amerikaanse auteur, ondernemer en publiekelijke spreker.

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 111 van 152
Volgende »