Menu

Tips voor een positieve sfeer in de FoodTruck

Geplaatst op 06-10-2021 door Redactie

Het maakt niet uit hoe gepassioneerd u bent over eten en hoe goed uw FoodTruck business loopt, u moet altijd een positieve vibe behouden in uw FoodTruck. Deze positieve vibe straalt zich dan weer uit naar uw klanten! Iedereen heeft een andere manier om altijd een glimlach op zijn eigen gezicht te toveren, maar wij hebben vier stappen voor u opgeschreven om een altijd een positieve vibe in uw FoodTruck te behouden.

 • ALLES BEGINT BIJ DE TOP

  Als een baas boos, ongemotiveerd, of juist blij is, dan zal dit doorsijpelen naar de werknemers. Als u een gelukkige omgeving en sfeer wilt in uw business, dan moet u onthouden dat alles begint bij u, de eigenaar. Als u een positieve mentaliteit hebt om te werken, dan willen uw medewerkers graag voor u werken. Het tegenovergestelde geldt natuurlijk ook; als u een negatieve mentaliteit meebrengt naar het werk, heeft dit een negatieve invloed op uw werknemers.

  ALLES BEGINT BIJ DE TOP
 • TRAIN DE WERKNEMERS & GEEF FEEDBACK

  Als u de juiste trainingsstrategieën hanteert, zullen uw werknemers meer leren en ook zien wat de juiste manier is om dingen te doen. Dit zorgt ervoor dat u in de toekomst je werknemers niet meer op deze fouten hoeft aan te spreken. Daarnaast zorgt feedback, goed of slecht, ook voor een fijnere sfeer. De juiste feedback in de vorm van opbouwende kritiek kan ervoor zorgen operaties soepel verlopen en taken goed worden gedaan. Natuurlijk moet u niet vergeten om uw werknemers ook positieve feedback te geven wanneer ze dat verdienen.

  Dit alles leidt tot goed en bevredigend werk en iedereen heeft plezier in zijn werk.

 • CREËR EEN OPGEWEKTE OMGEVING

  Er zijn letterlijk technieken die u kunt toevoegen die een directe impact kunnen hebben op de stemming in uw foodtruck en een positieve vibe kunnen creëren. Een paar voorbeelden zijn: het spelen van vrolijke muziek, het vieren van feestdagen, felle kleuren in uw FoodTruck, team uitjes, het aanmoedigen van lachen en mensen die genieten van hun werk, enz.

  CREËR EEN OPGEWEKTE OMGEVING
 • BLIJF GEORGANISEERD

  Georganiseerd blijven is om oneindig veel redenen essentieel en het kan zelfs een effect hebben op de sfeer in uwTruck. Een goede organisatie kan ervoor zorgen dat de werkzaamheden soepel verlopen en dat iedereen iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Het kan ook leiden tot u en uw medewerkers niet het gevoel gestrest of gehaast van dingen die u kunt controleren. Het zal natuurlijk druk worden in de rij en het eten moet zo snel mogelijk klaar zijn (zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen!), maar een goede organisatie kan ertoe leiden dat iedereen op dezelfde golflengte zit.Zoals hierboven gezegd, uw werknemers zullen zich door u voeden. Als u slecht gehumeurd bent, kan dat hun humeur beïnvloeden, maar hetzelfde geldt als u goed gehumeurd bent. Doe uw best om vrolijk en dankbaar te blijven en uw werknemers zullen uvolgen.

« Vorige
Bericht 53 van 174
Volgende »