Menu

Dit alternatief gaat je honderden euro's op je bruiloft besparen

Geplaatst op 09-05-2018 door Redactie

Het succesvol tot stand brengen van een bruiloft vereist naast de benodigde centen, ook veel tijd en een duidelijke planning. De meeste aanstaande koppels stellen een budget vast voor de grote dag. Hierdoor houdt je het niet alleen helder en betaalbaar in jullie financiële situatie, ook verplicht het beide partners om goed na te denken over wat echt belangrijk is om en rondom het trouwfeest.

Kosten voor bruiloft dinners kunnen een enorme kostenpost vormen, vooral wanneer er veel gasten mee-eten. Een foodtruck (of meerdere foodtrucks) kiezen om je gasten van een maaltijd te voorzien, is erg praktisch. Als er geen mogelijkheid is om eten te laten serveren door de trouwlocatie zelf, of je dit om de een of andere reden niet ziet zitten, is het boeken van een foodtruck een aantrekkelijke uitkomst. En dit is waarom.

 • Ieder wat wils

  Stel: je kiest een bepaald restaurant dat jullie aanspreekt, in dit geval een sushi-restaurant. Lekker! Jullie zijn er allebei dol op. Maar helaas, tante Juul hoort van jullie sushi-plannen van een ander familielid en klaagt dat ze geen rauwe vis lust en hoopte op Mexicaans eten. Met een foodtruck is dat geen probleem. Zo kunnen jullie er voor kiezen zowel een foodtruck in te huren die sushi serveert en eentje voor tante Juul (en andere liefhebbers) met Mexicaans voedsel. Opgelost!

  Ieder wat wils
 • Voordeliger en gemakkelijker

  Een vooraf gepland driegangenmenu is niet altijd een goed idee, omdat de kans groot is dat ook jullie een kieskeurige eter als daggast hebben uitgenodigd (al ben je je daar nu misschien nog niet bewust van). Je betaalt echter wel de hoofdprijs voor dit soort maaltijden, ook door de opmaak van tafels, stoelen, locatie, e.t.c. Een foodtruck is een compleet mini-restaurant op wielen en hierdoorkwalitatief maar een stuk voordeliger.

 • Jullie niet naar het voedsel, het voedsel naar jullie!

  Heb jullie altijd gedroomd van een zomerse droombruiloft op het strand of in het bos? Deze droom kan realiteit worden met een foodtruck. De rollende keuken reist gewoon naar de door jullie gekozen bestemming, zodat jullie geheel naar wens een trouwlocatie kunnen kiezen zonder rekening te houden met wat praktisch is. De foodtruck brengt het praktische gewoon naar jullie toe!

   Jullie niet naar het voedsel, het voedsel naar jullie!
 • Het leuke aan een Foodtruckis niet alleen dat het praktisch is; door het ruime aanbod dat we bieden vind je niet alleen een passende maaltijd, maar ook een foodtruck met een bijpassende uitstraling voor het thema van jullie bruiloft. Kies je voor een strak retro design, of wil je het afstemmen op een specifiek land of cultuur? Wij helpen jullie graag op weg om de grote dag zo speciaal mogelijk te maken!

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 109 van 152
Volgende »