Menu

7 redenen om 2019 écht een foodtruckbedrijf te beginnen

Geplaatst op 11-01-2019 door Redactie

Hoe lang wil jij nu al een foodtruck beginnen? Al maanden? Misschien zelfs jaren? Just saying: er is alweer een nieuw jaar aangebroken. En aan het einde van 2019 wil je toch niet nog stééds denken: had ik maar… Om jouw droom – je eigen foodtruck – waar te maken, zul je uit je comfort zone moeten stappen. Wij helpen je daarbij, met onze zeven redenen om dit jaar écht te beginnen met jouw foodtruckbedrijf. Want iedereen heeft gewoon af en toe een motivational speech nodig, toch?

 • Je ontsnapt aan je suffe (kantoor)baan

  Dit is wat ons betreft al reden genoeg. Zelfs als je het eigenlijk best naar je zin hebt op je werk: het is géén eigen foodtruckbedrijf. En dus helpt je huidige baan je niet verder met je droom. Tijd om actie te ondernemen!

  Je ontsnapt aan je suffe (kantoor)baan
 • Je mag – eindelijk – koken voor de kost

  Eten is jouw passie, en je wilt niets liever dan koken voor de kost. Jouw heerlijke recepten verdienen een groter publiek! Ga op pad met jouw splinternieuwe foodtruck, ontdek nieuwe plekken en ontmoet nieuwe mensen om blij te maken met jouw kookkunsten. Want daar word jij weer blij van!

 • Je werk zal je meer voldoening geven

  Werken met passie, vanuit je hart, geeft een stuk meer voldoening. Da’s eigenlijk de grootste beloning, toch? Het geluk van jouw klant mag je ook niet uitvlakken. Een glimlach als jouw klant een hapje van jouw heerlijke maaltijd proeft: onbetaalbaar!

 • Je bent je eigen baas

  Als foodtruckondernemer bepaalt niemand voor jou wat je doet. Jij beslist. Je hebt meer vrijheid. Om je tijd in te delen, te doen wat je leuk vindt, te blijven leren en je creatieve ideeën tot uitvoering te brengen. Je kunt van de gebaande paden afwijken en je eigen weg kiezen. Als je dat goed aanpakt, kun je met je eigen business zoveel geld verdienen als je wilt. Passie is belangrijk, maar het moet natuurlijk wel brood op de plank brengen. Als ondernemer is de winst voor jezelf, je verdient dus geen geld voor een ander. Ook fijn.

 • Je werkplek is mobiel: zo kom je op de gaafste plekken

  Kies je een vast honk? Of ga je de boer op met je foodtruck? Omdat jouw keuken mobiel is, kan je alle kanten op! Van de tofste plekken in jouw thuisstad, tot de gezelligste (foodtruck)festivals, evenementen of zelfs caterklussen voor bedrijven, bruiloften en andere feestjes. Met een foodtruck kom je op de leukste plekken. Als je de show steelt, levert je dat bovendien steeds meer fans (en dus trouwe klanten) op.

 • Je kan écht het verschil maken

  Niet iedereen krijgt de kans écht het verschil te maken met zijn werk. Maar jij wel. Eten koken klinkt misschien eenvoudig, maar lekker eten is héél belangrijk voor veel mensen. Eten verbindt. Het kan je dag maken. Een eenvoudige maaltijd van jouw hand kan het verschil maken, iedere dag weer. En dat is pas het begin. Wanneer jij laat zien dat je je hart volgt inspireer je automatisch je omgeving. Maak je dromen waar, en inspireer jezelf én je familie, vrienden en klanten.

  Je bent nooit klaar met dromen

  Dromen houdt nooit op. Het je de ene droom waargemaakt? Fantaseer dan gerust verder. Misschien is een foodtruck voor jou pas het begin; ontpopt je foodtruck zich wel tot een hele keten mobiele keukens, een lijn foodproducten of een ‘stenen restaurant’? Eén ding is zeker: blijf dromen, en je blijft groeien. Het mooie van ondernemerschap: jij bepaalt zelf hoe hoog je de lat legt!

  Wil jij een foodtruck beginnen? Maak 2019 jouw jaar! Maak een – uitdagend maar haalbaar – plan en go for it!

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 49 van 130
Volgende »