Menu

Inspiratie voor jouw kerstborrel; een Foodtruck!

Geplaatst op 20-11-2017 door Redactie

De feestdagen staan weer voor de deur, dat betekent bedrijfsfeesten, kerstborrels en Nieuwjaar borrels om het mooie jaar af te sluiten. Bijna elke organisatie doet wel iets, van groot tot klein. En iedereen wil iets speciaals. Wat is er nu mooier dan jouw eigen menu geserveerd door een originele kerst foodtruck.

  • Een foodtruck op jouw kerstborrel maakt alles mogelijk

    Een foodtruck op jouw kerstborrel maakt alles mogelijk. De aankleding, sfeer, het menu en vooral de locatie. Door de flexibiliteit van deze geweldige rollende keukens ben je in staat om een onwijs gave en originele locatie uit te kiezen om jouw collega’s te bedanken voor een mooi jaar. Met onze foodtrucks Bubblecar en de Bar Estafette worden de meest geweldige bubbels geserveerd. En met home made glühwein, warme chocolademelk of heerlijke erwtensoep breng je de wintersfeer. En om het af te toppen trakteer je het team op Brusselse wafels van De wafelkar.
    En bekijk ook de andere foodtrucks op onze site. Hier zit altijd wel iets bij dat past bij jouw bedrijfsfeest en de sfeer die je wilt creëren. Van kleine snack tot geweldig op maat gemaakte menu’s. Met een foodtruck weet je zeker dat jouw eindejaarsfeest een topfeest wordt. Een kerstborrel op budget? Vanaf tien euro per persoon heb je al een mobiele keuken bij jullie op locatie. En uiteindelijk kun je het zo gek maken als je zelf wilt.

    Een foodtruck op jouw kerstborrel maakt alles mogelijk
  • Inspiratie voor jouw kerstborrel; een Foodtruck!
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 93 van 124
Volgende »