Menu

Wachtrijen bij de foodtrucks voorkomen tijdens je bruiloft (of ander event)

Geplaatst op 08-08-2018 door Redactie

Als er een grote groep mensen tegelijk gaat eten, is de kans groot dat je al snel even moet wachten. Een foodtruck is een ideale oplossing voor een lekkere en snelle hap, maar niet elk voedsel is snel klaargemaakt. Als snelle service prioriteit is voor jouw bruiloft of event, bijvoorbeeld omdat je een strakke planning hebt, hebben we een aantal tips voor je.

 • Lekker vers

  Elke cateraar weet dat het ene gerecht langer lekker blijft dan het andere. Dit wil zeggen dat, zelfs als ze al even van te voren worden bereid, het hem niet af hoeft te doen aan de smaak. Dat scheelt natuurlijk een hoop tijd! Hoe meer de foodtrucker van te voren al kan klaarmaken hoe sneller je gasten kunnen eten. Voedsel waarbij dit goed kan; taco’s, BBQ’s, Mediterraans voedsel of Indiaans voedsel. Waar je beter niet voor kunt kiezen zijn gefrituurd eten of (grote) burgers.

  Lekker vers
 • Makkelijk kiezen

  Door het menu gelimiteerd te houden, houd je het simpel en bevorder je de snelheid van de service. Hoe gelimiteerder het menu, hoe sneller de keuze van je gasten gemaakt is. Daarnaast kunnen foodtruckers beter inspelen op de vraag; ze kunnen in sommige gevallen al beginnen met klaarmaken van gerechten, omdat ze weten dat het binnenkort besteld gaat worden. Voor optimale snelheid kun je het menu verkleinen tot een keuze van 4 tot 5 gerechten. Kies een foodtruck die hier goed bij aansluit, waardoor er met 4 tot 5 gerechten nog voldoende uit te kiezen is.

  Makkelijk kiezen
 • Zelf invullen

  We raden het uiteraard van harte aan een foodtruck voor je evenement te boeken, het heeft namelijk een hoop voordelen! Toch kan het verstandig zijn om een onderdeel van het diner in buffetstijl te doen. Als voorgerecht, bijgerecht of nagerecht: Je gasten hebben al iets om op te knabbelen als ze trek hebben, er is afleiding en ze kunnen het bijgerecht zelf invullen zoals ze willen. Op deze manier geef je de foodtrucker de kans op het klaarmaken van het eten te focussen zonder dat je gasten ongeduldig worden!

  Zelf invullen
 • Wil je zelf je evenement plannen? Op Foodtruckbooking.be vind je ons ruime aanbod aan professionele foodtrucks om jou feestje compleet te maken!

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 85 van 152
Volgende »