Menu

Hulpvolle tips om je foodtruck uit te breiden

Geplaatst op 17-08-2018 door Redactie

Het uitbreiden van je foodtruck-business, bijvoorbeeld door meerdere vestigingen op verschillende locaties te plaatsen, is een keuze die je niet zomaar maakt. Om de uitbreiding in goede banen te laten lopen, zul je goed voor ogen moeten hebben wat je precies wilt en hoe je dit gaat doen. Om dit beeld helder te krijgen hebben we een aantal tips op een rij gezet.

 • Als de eerste keer

  Je hebt ondertussen flink wat ervaring opgebouwd als het aankomt op het starten van een foodtruck, maar toch raden we aan deze uitbreiding in te stappen alsof je het je eerste foodtruck is. Je wilt natuurlijk geen onnodige fouten maken! Gebruik je kennis, neem deze mee en maak er gebruik van, maar laat vooral je passie spreken en doorschijnen in dit nieuwe project. Als je de uitbreiding behandelt alsof het je eerste foodtruck is terwijl je de fouten in acht neemt die je al gemaakt hebt, kan het haast niet fout gaan.

  Als de eerste keer
 • Verlies je visie niet uit het oog

  Er gaat natuurlijk veel tijd en moeite zitten in een uitbreiding. En ondanks dat het belangrijk is dat deze uitbreiding de tijd en moeite krijgt die het verdient, is het belangrijk dat je je huidige foodtruck niet uit het oog verliest. Het laatste wat je wilt is dat je kwaliteit en klanten verliest. Als je een manager aanneemt om het stuur van je eerste foodtruck over te nemen, zorg dan dat je iemand kiest waarvan je zeker kunt zijn dat hij of zij betrouwbaar is en dezelfde visie als deelt als jij.

 • Er zijn vele manieren om uit te breiden

  Als je aan uitbreiding denkt, is het eerste wat in je opkomt misschien wel een tweede foodtruck. Maar bedenk dat er vele manieren van uitbreiden zijn en dat het niet persé hoeft te betekenen dat je voor een tweede foodtruck kiest. Zo kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen een stavast-restaurant te openen! Analyseer je mogelijkheden en constateer wat bij jou en je visie het beste past.

  Denk je er aan je foodtruck uit te breiden? Som op waar de risico’s in schuilen gebaseerd op je huidige kennis en hoe je deze risico’s kunt voorkomen of oplossen mocht de situatie toch voorkomen.

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 84 van 152
Volgende »