Menu

5 tips voor een geweldig feest!

Geplaatst op 31-03-2017 door Redactie

Het lekkere weer is weer in aantocht en wellicht krijg je weer zin om eens een geweldig feest te organiseren. Wij van Foodtruckbooking geven je groot gelijk! Maar i.p.v. van het huren van een dure locatie organiseer je de beste feesten lekker thuis, want laten we eerlijk zijn dat zijn meestal de feesten die je het langste bij blijven. Wij geven je graag een aantal tips om ervoor te zorgen dat jouw feest er een is voor in de boeken.

 • 1. Bepaal een datum

  Natuurlijk start alles met het vaststellen van een datum en het versturen van je uitnodiging. Tegenwoordig gaan veel uitnodigingen via social media maar ook in jouw vriendenkring zitten een aantal digibeten die je op deze manier niet kan bereiken. Stuur daarom ook nog iedereen een uitnodiging per e mail zo weet je zeker dat iedereen op de hoogte is.

  1. Bepaal een datum
 • 2. Hoeveel wil je uitgeven

  Denk goed na over wat je wilt gaan uitgeven. Hoeveel drinken jouw gasten en wil je ze ook wat te eten aanbieden? Wil je het goedkoop houden laat het feest dan wat later beginnen en verzorg alleen de drankjes en wat snacks. Natuurlijk moet je dan ook opletten op welke dranken je gaat schenken, bier en wijn zijn goedkoper dan Gin Tonics en andere cocktails.Als je het budget voor de drankjes hebt bepaald, weet je ook hoeveel je over hebt voor de rest van de organisatie: decoraties, hapjes muziek.

  2. Hoeveel wil je uitgeven
 • 3. De entourage

  Wat ga je doen met de muziek? Huur je een band of kan je neefje aardig gitaar spelen? Is je budget wat ruimer huur dan een leuke DJ of band. Je kan via FoodtruckBooking ook een heuse hippe bar, DJ-booth, huren deze foodtruck met eigenzinnige drankjes & soulful music komt gewoon naar jou toe. Wil je je vrienden eens uit hun comfort zone trekken? Bedenk een leuk thema: camping smoking, glitterjurk, jaren 20 outfit, oktoberfest etc. Een thema breekt het ijs.

 • 4. Food & Drinks

  Zorg dat jouw keuken in orde is, denk bijv. aan ijs welke je vaak in kant en klare zakken kan kopen bij de grotere supermarkten. Is er voldoende servies of kan iedereen uit een flesje drinken. Plaats een grote tafel in je tuin, woonkamer waar iedereen zelf zijn drankje kan inschenken en of een klein hapje kan pakken. Doe jezelf niet teveel geweld aan door dagen van te voren in de keuken te gaan staan om moeilijke hapjes klaar te maken maar ga voor simpel, lekker en snel. Ben jij geen keuken prinses en heb je alleen je eigen koffiemok die je iedere ochtend gebruikt? Wellicht is het huren van superleuke foodtruck die je gehele catering kan verzorgen op jouw feestje een optie.

  4. Food & Drinks
 • 5. There goes the neigborhood

  Leuk dat je een DJ met zijn geweldige installatie hebt gehuurd, maar heb je de buurt ook ingelicht van jouw geweldige knalfeest? Communicatie doet een hoop, informeer je buren ruim van te voren over wat er gaat gebeuren. Natuurlijk kan je ze ook gewoon uitnodigen. Meteen een leuke manier om je buren eens wat beter te leren kennen.

 • Zo dit zijn alvast een paar tips waar je volgens ons rekening mee moet houden als je een leuk feestje wil organiseren. Heb je al helemaal scherp wat je wil op jouw feest, kijk dan op FoodtruckBooking en huur direct een leuke foodtruck. Weet nog niet precies wat je zoekt? Of wil je meerdere foodtrucks huren? Zet dan eenvoudig een aanvraag uit. Jouw aanvraag wordt verspreid onder de foodtrucks die voldoen aan jou selectiecriteria.
  Veel plezier en maak er iets geweldigs van.

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 154 van 159
Volgende »