Menu

Foodtrends op festivals in 2017

Geplaatst op 23-03-2017 door Redactie

Het foodtruck seizoen 2017 is alweer begonnen. De gastronomische lat ligt weer wat hoger want je komt er als organisatie van een festival  niet meer mee weg om alleen fastfood aan te bieden. De foodlover anno 2017 verwacht namelijk gezonder en culinairder eten. Het goede nieuws is dat de klant daar ook wat meer voor wil betalen. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 42 procent van de festivalgangers  de voorkeur geeft  aan gezonder eten, vooral dames.

  • Gelukkig zien de organisaties van festivals dan ook de toegevoegde waarde van de culinair lekkere en gezonde hap, en steeds meer foodtruck eigenaren passen hierop hun menukaart aan. Ook op muziek festivals zie je steeds vaker een foodcourt waar gelukkig ook foodtrucks niet meer weg te denken zijn. Food is dus een wezenlijk onderdeel van het festival.

    Festivals zoals Graspop, Rock Wercheter hebben gezond culinair eten tegenwoordig hoog op de agenda staan. Niet snel een frietje of burger naar binnen werken maar heerlijk op je gemak bijkomen met een culinair verantwoorde snack in de hand. Wie wil dat nou niet? Niet zo gek dat foodtrucks niet meer weg te denken zijn op festivals, de culinair verantwoorde snacks worden in foodtrucks namelijk vaak met duurzame producten bereidt. Wel zo fair en lekker natuurlijk.

    Foodtrends op festivals in 2017
  • Heb jij van het lezen van dit artikel nu ook zin een heerlijk verantwoord hoogstandje uit een foodtruck? Bekijk dan het speciale foodtruckfestival agenda 2017 op onze site of zoek direct de foodtruck die bij jouw evenement past.

    Foodtrends op festivals in 2017
« Vorige
Bericht 179 van 183
Volgende »