Menu

Is jouw Foodtruck klaar voor het nieuwe Foodtruck seizoen?

Geplaatst op 16-03-2017 door Redactie

De lente komt al voorzichtig om de hoek kijken. Laten we jou daarom de grote vraag alvast stellen; Is jouw Foodtruck klaar voor een nieuw seizoen vol met nieuwe leuke opdrachten?

Even beginnen bij het begin: hoe staat jouw rollende keuken erbij? Als je lekker hebt doorgewerkt deze winter dan is je foodtruck waarschijnlijk klaar om te gaan en ziet hij eruit om door een ringetje te halen. Echter, als je je foodtruck in de stalling hebt gehad, dan moet je er nu voor gaan zorgen dat alles goed werkt. Niet alleen je kookapparatuur, maar ook de foodtruck zelf. Denk er dan ook aan om de olie te verversen of de bandenspanning te controleren. Met behulp van een emmer hete sop maak je je foodtruck weer hagelschoon. Is je foodtruck weer klaar om te vertrekken naar je volgende locatie vergeet dan niet om ook naar 3 andere belangrijke zaken te kijken:

 • Social media

  Natuurlijk heb je regelmatig leuke en interessante dingen geposted en je foodfans alvast warm gemaakt voor wat er in 2017 gaat komen. Zo niet, dan is er geen reden tot paniek, maar is het nu wel de tijd om dit weer op te pakken. Geef je foodfans een reden om enthousiast te worden over het aankomende foodtruck seizoen maar ook over jouw foodtruck en je menu.

  Social media
 • Foodtruck menu

  Ben je van plan aan de gang te gaan met dezelfde gerechten als vorig jaar, of ga je één en ander aanpassen of zelfs omgooien? Het aanbieden van een gerecht met seizoen producten is voor het begin van de lente een goed idee, of ga je het hele menu aanpassen?

 • De foodtruckbrigade

  Ben jij samen met je team klaar om te gaan? Heb je al medewerkers geworven en zijn ze goed ingewerkt om een succesvol seizoen te draaien? Nu is het tijd om ze te inspireren en motiveren!

  Natuurlijk is het ook belangrijk om te kijken naar het afgelopen jaar, wat is er goed gegaan en waar zag je nog kans voor verbetering? De lente is in zicht, dus zorg dat je er klaar voor bent. Wij van Foodtruckbooking hebben er in ieder geval veel zin in. Laat het Foodtruck seizoen maar komen !

  De foodtruckbrigade
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 165 van 168
Volgende »