Menu

Waarom wij van Foodtrucks houden <3

Geplaatst op 05-07-2017 door Redactie

We schrijven regelmatig over tips om nóg beter te worden in het vakgebied, over waar Foodtrucks te vinden zijn én over de gerechten/recepten van onze Foodtrucks. Nog niet eerder hebben wij uit de doeken gedaan waarom wij deze branche zo interessant vinden en ervan houden.<3 Wij houden van Foodtrucks omdat het mensen verbindt met elkaar. Het creëert een gemeenschap.<3 Wij houden van Foodtrucks omdat wij graag wereldse gerechten ontdekken zonder iedere week het vliegtuig in te hoeven stappen.<3 Wij houden van Foodtrucks omdat je altijd en overal lekker kunt eten. Waar je ook wilt.

 • <3 Wij houden van Foodtrucks omdat het mensen verbindt met elkaar. Het creëert een gemeenschap.

  Zowel online, als op de locaties waar Foodtrucks te vinden zijn, verbinden en inspireren zij eigenaren en bezoekers. Het is niet voor niets dat de Foodtruckbranche zo booming is. Lekker eten is dé manier om mensen het gevoel te geven dat zij deel uit maken van een gemeenschap.

  <3 Wij houden van Foodtrucks omdat het mensen verbindt met elkaar. Het creëert een gemeenschap.
 • <3 Wij houden van Foodtrucks omdat wij graag wereldse gerechten ontdekken.

  Het is onwijs toegankelijk om via een Foodtruck bezoekers kennis te laten maken continenten, landen, culturen en speciale gerechten. Juist doordat iedere Foodtruck uniek is en andere concepten, recepten en belevingen heeft, smaakt geen pizza of smoothie hetzelfde. Daardoor kan de wereldkeuken ontdekt worden op een magische en toch laagdrempelige wijze. Scheelt je ook nog eens flink wat vlieguren en ticketkosten!

 • <3 Wij houden van Foodtrucks omdat je altijd en overal lekker kunt eten. Waar je ook wilt.

  Als chefkok wil je graag mensen kennis laten maken met jouw passie, jouw gerecht. Foodtrucks geven dé mogelijkheid niet alleen de gasten naar jouw restaurant te komen, maar de eigenaren kunnen ook hun gasten uitkiezen en opzoeken. Zo reizen de Foodtrucks behalve naar de grotere festivals ook van Kortrijk tot de Knokke naar kleinschalige events. De flexibiliteit van een Foodtruck is grenzeloos en creëert ongekende mogelijkheden voor zowel de eigenaar als bezoeker.

 • Houd jij ook zo van Foodtrucks? Schroom niet jouw passie te delen met ons. Wil je graag een Foodtruck starten? Wij helpen je graag.

  Sta je liever aan de andere kant van de bar en wil je Foodtrucks je een Foodtruck huren of boeken? Klik dan hier.

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 149 van 168
Volgende »