Menu

Geweldige ideeën voor Kerstmis Catering

Geplaatst op 27-12-2021 door Redactie

De winter is koud, maar ... de kou geeft veel eetlust! Wintergerechten behoren tot onze favoriete herinneringen aan het winterseizoen omdat ze pittig, origineel en uniek zijn - omdat u ze in de zomer niet kunt eten! Dus ... geniet er nu van uit de hand van onze professionals!

 • WINTERGROENTEN

  Wintergroenten worden steeds populairder. Niet alleen zijn ze gezond, maar ze kunnen ook regionaal worden geteeld en gekocht, waardoor het milieu wordt ontzien. Wintergroenten omvatten verschillende soorten kool, bieten, en wortelgroenten zoals bieten en wortelen of frisse salades zoals veldsla.

  Probeer de seizoensgerechten met wintergroenten van onze foodtrucks!

  WINTERGROENTEN
 • CREPES

  Recht uit de pan, met warme vloeibare chocolade... Het liefst met fruit, kiwi, aardbei of de klassieke banaan, of allemaal tegelijk! Onze FoodTrucks zijn origineel en worden geleverd met pannenkoeken. Waarom neemt u geen kijkje op onze pagina met FoodTrucks?

  Filter op de categorie "Pannenkoeken" en vind uw favorieten.

  CREPES
 • WARME DRANKJES

  Of het nu verschillende theesoorten, hete citroen of chai is, in de winter hebben we iets nodig om ons op te warmen. Daarom zijn warme dranken een rage en, nog belangrijker, een belangrijk instrument voor foodtrucks om fans van foodtrucks tevreden en warm te houden. Tijdens de winter zijn drankjes zoals verse gemberthee met honing en hete citroen bijzonder populair. Met Kerstmis zijn glühwein en punch ook erg populair (Enigszins alcoholisch!).

 • POMPOEN

  Altijd een goede keuze; pompoen. Of het nu Hokkaido, pompoen of nootmuskaat is, het is een van de populairste ingrediënten voor het koude seizoen. Het is caloriearm en bevat calcium, zink en vitaminen. Met pompoen kan een grote verscheidenheid aan gerechten worden bereid. Pompoensoep is favoriet om op te warmen, maar ook pompoenrisotto, pompoennoedels of pompoenfrittata krijgen aandacht op het bord.

 • AARDAPPELEN

  Kerstmis wordt geassocieerd met traditie en familie - wat is er meer traditioneel en werelds dan aardappelen? Deze eenvoudige redenering leidt ons tot de conclusie dat aardappelen een geweldige aanvulling zijn op Kerstmis: rösti aardappelen, gegratineerde aardappelen, frites, misschien in de Chilli Cheese variant? Natuurlijk zijn zoete aardappelen ook altijd een variant.

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 20 van 152
Volgende »