Menu

Frisse Ideeën voor Goed Weer

Geplaatst op 25-05-2022 door Redactie

Streetfood in België is verleidelijk en neemt snel toe. Met de groeiende populariteit van FoodTrucks en straatverkopers in België, staan uw smaakpapillen een heerlijke verrassing te wachten. Niet alleen dat, maar het eten dat hier wordt geserveerd is ongelooflijk betaalbaar, waardoor het een van de meest populaire en goede plekken is om te dineren in België.

 • OVERTREF DE VERWACHTINGEN

  Culinaire magie zit in het concept. Zelfs een hotdog kan heel verrassend zijn, want we eten niet elke dag hotdogs met sla of toppings die uitlopen over gedroogde uien. Met dat in het achterhoofd is het een kwestie van nieuwe dingen proberen tot u zelfs in de kleine details de balans vindt. In het algemeen maakt u een goede reputatie voor uzelf als je aandacht besteedt aan details. Het is altijd een goed idee om meer vegetarische of veganistische gerechten aan te bieden, of meer plantaardige bijgerechten toe te voegen. Ook meer noten en kruiden zoals tijm, oregano, basilicum, peterselie, dille, citroengras, of verse munt kunnen zelfgemaakte dips en vinaigrettes naar een ander niveau tillen, ook al zijn ze heel eenvoudig. Zelfgemaakte smoothies zijn verrassend omdat ze nergens anders bestaan!

  OVERTREF DE VERWACHTINGEN
 • BROOD ALTERNATIEVEN

  U hebt nog lang niet alles gezien van deze grote wereld... Vorige maand hebben we verteld over de vele verschillen die er zijn in pannenkoeken omdat het ons voedsel van de maand april was. (Blini, crêpe, pannenkoek, enz.). Onze lieve FoodTrucks hebben zoveel alternatieven voor brood dat het u duizelt. Arepa's, wraps, maïswafels, zelfs hartige pannenkoeken, pizza, crackers, tarte flambée... alles is van toepassing zodat u het gerecht uit uw hand kunt krijgen. Er bestaan zowel heel veel meelsoorten die u kunt gebruiken. Streetfood is rijk aan oplossingen als het gaat om lekker en comfortabel eten

 • WE WANT MORE!

  Eten bij een FoodTruck is een beetje als op vakantie gaan. U bent ergens anders dan thuis of op kantoor en u wordt verrast door wat u tegenkomt. Mensen om mee om te gaan, de sfeer rond de FoodTruck, en de moeilijke beslissing van wat te nemen! De verscheidenheid aan FoodTrucks op ons platform maakt het zeker niet makkelijk om te beslissen.

  WE WANT MORE!
« Vorige
Bericht 38 van 186
Volgende »