Menu

ORIGINELE KERSTKADO'S VOOR DE FOODIE

Geplaatst op 19-12-2017 door Redactie

Geen druk of zo, maar het is nog maar een paar dagen tot Kerst. En dat betekent cadeau shoppen en net als veel mensen heb jij waarschijnlijk ook nog niet alle cadeaus in huis. Je wilt natuurlijk een mooi en vooral origineel cadeau uitkiezen. Dat kan lastig zijn. En misschien heb je al een geschenk gekozen, maar toen je het mee naar huis nam, besefte je dat het cadeau gewoon niet het juiste is. Wat de situatie ook mag zijn, geen paniek. Foodtruckbooking heeft een paar mooi cadeau tips voor foodies en foodtruckers. Met deze kado's worden jouw foodtruckerechten naar een nog hoger niveau getild.
 

  • Iedereen houdt van Le Creuset

    De feestdagen zijn een goed moment om geschenken te geven waarmee je echt even uitpakt. Een cadeau waarvan je weet dat ze er een paar jaar mee vooruit kunnen. Er is niets leuker dan pannen te krijgen, vooral als je weet dat de potten en pannen die je momenteel hebt, super oud zijn en nauwelijks werken volgens jouw standaard. Wat denk je van een mooie Le Creuset pan. Geweldige kwaliteit, niet alleen stevig zijn, betrouwbaar en ze zien er ook nog eens goed uit. Een cool keukenapparaat Een goed keukenapparaat uitkiezen kan lastig zijn. Als je eenmaal weet wie een cool apparaat echt zal waarderen - en het zal gebruiken - probeer dan een dehydrator (voedseldroger) cadeau te geven. Het is origineler dan een mixer of een broodrooster en je kunt een aantal goede en gezonde snacks maken. Met een dehydrator kun je een aantal verbazingwekkende snacks en snacks maken, zoals bananenchips, gedroogde tomaten en boerenkoolfrites om er maar een paar te noemen.

    Iedereen houdt van Le Creuset
  • Smoking Gun

    Wie houdt er nu niet van een heerlijk gerookt stukje vlees of vis. In de zomer is dit nog te bereiden in je tuin, maar in de winter moet je toch wat anders verzinnen. Je kunt natuurlijk gebruik maken van een rookoven, maar veel makkelijker en superhandig is The Smoking Gun.

    Met dit apparaat voeg je rook aan je gerecht toe, vóór of na de bereiding. Zo krijgt je saus of soep een lekkere rokerige smaak óf wordt de presentatie van een cocktail extra spectaculair. Met deze professionele smoking gun heb je alles in huis om jouw culinaire creaties naar een hoger niveau te tillen. De specialty kookles Soms loont het om net even anders te denken. Misschien ben je bezig met het geven van apparaten maar wil je iets anders proberen. Voor een echte foodie fan kun je ook eens denken aan een kookles. Houd hierbij wel rekening dat hij of zij al een behoorlijk potje kan koken. Kies dus een gave gevorderde les uit waar ze echt goed de diepte induiken.

    Smoking Gun
  • Kies een kookles waar zet leren koken met geweldige apparaten, keukengerei en mooie nieuwe technieken. Laat ze leren hoe je een aantal dingen kunt maken, zoals leren hoe je verse pasta maakt, leert hoe je sushi kunt rollen of de beste patisserie gaat bereiden.

    ORIGINELE KERSTKADO'S VOOR DE FOODIE
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 148 van 180
Volgende »