Menu

Hoe maak je van jouw event met Foodtrucks een succes?

Geplaatst op 23-05-2018 door Redactie

Je hebt binnenkort een event gepland staan en wil hiervoor één of meerdere foodtrucks inhuren! Top idee. Hoe plan je dit goed en maak je een succes van je event?

 • Gastenaantal

  Maak een inventarisatie op basis van het aantal gasten dat komt. Houd rekening met last-minute afmeldingen, of juist extra gasten afhankelijk van het soort event en de mate van exclusiviteit. Tijdens feest en gezelligheid zijn mensen wat losser en zullen ze al snel meer consumeren dan normaal. Het verschilt per foodtruck wat de maximale servings per uur zijn, stem dit af met het verwachte aantal gasten.

  Gastenaantal
 • Stel een budget in

  Met een foodtruck bespaar je al snel honderden euro’s in vergelijking met traditionele cateraars. Hierdoor houd je geld over voor andere aspecten van het event, zoals decoraties of het huren van een speciale truck voor drank. De populariteit van de foodtruck speelt uiteraard een grote rol in hoeveel je betaalt. Boek op tijd één of meerdere foodtrucks naar wens om beschikbaarheid te garanderen.

   Stel een budget in
 • De waar & wanneer

  Afhankelijk van het aantal gasten dat uitgenodigd is, kies je een ruimte die geschikt is. Wat voor soort event en welk seizoen het is zijn belangrijke aspecten voor het kiezen van een geschikte ruimte. In de zomer kun je lekker buiten in het zonnetje zitten, maar is dit ook zo’n goed idee in de lente, herfst of winter wanneer het weer onvoorspelbaar is? Daarnaast is het minstens net zo belangrijk een geschikte standplaats te verzekeren voor de foodtruck. Stem met de foodtrucker(s) af waar zij op de dag zelf staan en zorg voor benodigdheden zoals bijvoorbeeld wateraansluiting, o.i.d.

  De waar & wanneer
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 101 van 148
Volgende »