Menu

Even een rustig uurtje? Zo breek je je dag op.

Geplaatst op 08-06-2018 door Redactie

In welke branche je dan ook werkt, trage momenten en verveling heeft iedereen wel eens. Dat is natuurlijk ook niet meer dan logisch als je elke dag hetzelfde werk doet. Zelfs als je je droombaan als Foodtruck-eigenaar hebt vervuld. De sleutel om je werk leuk te houden is manieren zoeken om je dag op te breken en even een pauze te creëren, hoe kort dan ook.

 • Ga er tussenuit

  Even weg uit het kantoor; of het nu een regulier kantoor of een kantoor op wielen is. Eet je lunch ergens anders, bijvoorbeeld een park in de buurt. Een moment waarop het klantenaantal laag is, of een moment waarop een collega het kan overnemen. Je benen strekken is gezond en geeft je nieuwe energie om de rest van de middag mee door te kunnen gaan. Het hoeft ook niet lang te zijn. Al is het 10 minuten een rondje om, of een mini-workout. Zo kun je er weer opgefrist tegenaan.

  Ga er tussenuit
 • Lees of leer

  Wil je je foodtruck niet achterlaten of blijf je liever waar je bent? Neem dan ter verandering een boek mee. Kies een boek dat je leuk vindt, gewoon om je even uit de dag te halen wanneer dit mogelijk is. Of kies juist een boek waarvan je iets leert dat je toe kunt passen in jouw business. Op deze manier kun je de trage uren doorkomen met een nuttig alternatief. Daarnaast ben je altijd aanwezig als er een klant langskomt.

 • Probeer iets nieuws

  Misschien is er wel een recept dat je al enige tijd wil uitproberen, of is er een bestaand recept dat wat aanpassing kan gebruiken. Als het erg rustig is tijdens je shift kun je deze tijd ook gebruiken om wat aan te rommelen in de keuken! Je bent met deze business begonnen omdat je je interesseert in voedsel en koken, dus wat is een betere tijd verdrijving dan het finetunen van je grootste ambitie? Misschien wordt dit nieuwe recept wel een van je best verkochte maaltijden.

  Probeer iets nieuws
 • Muziek

  De kans is groot dat je al muziek gebruikt in je foodtruck, maar doe je dit nog niet is het zeker de moeite dit te overwegen. Niet alleen creëert het een bepaalde sfeer rondom je rollende keuken en is het leuk voor je klanten, het houdt je bezig en kan je net dat stukje afleiding geven van je werk dat je nodig hebt om het leuk te houden. Ook wanneer het wat langzamer gaat.

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 96 van 148
Volgende »