Menu

Foodtrucks voor bewuste eters

Geplaatst op 06-06-2018 door Redactie

Bewust met voedsel omgaan is een constante bezigheid. Voor bijna alles bestaat er wel een gezond(er) of bewuster alternatief en dit is voor foodtrucks niet anders. Ben jij voor je feestje of evenement op zoek naar een alternatieve maaltijd of hapjes voor je gasten? In dit artikel bespreken we een aantal willekeurige foodtrucks met een bewust idee van foodtruck. Uiteraard allemaal te vinden op foodtruckbooking.nl!

 • Seasons Change

  Letterlijk vertaald; seizoenen veranderen. Dit is het uitgangspunt van deze foodtruck. Stijlvolle, veelzijdige gerechten met seizoensgebonden producten klaargemaakt. Met een eigen kruiden- en bloementuin blijft de foodtruck geïnspireerd om unieke gerechten klaar te maken voor zijn klanten. Dat betekent elk seizoen iets anders en voor ieder wat wils.

  Seasons Change
 • Pure Gouste

  Deze foodtruck staat vooral in het teken van de Belgische kust. Ben jij een liefhebber van zeevoedsel? Dan is Pure Gouste misschien wel een goede keuze voor jouw volgende evenement of feestje. Denk aan visgerechten zoals visschotels, fingerfood en tapas. Maar ook oesters of langoustine; een gezonde keuze is het in ieder geval!

  Pure Gouste
 • BÚNbus

  De BÚNbus reist voor jou heel België door, mocht dat nodig zijn, en serveert bij aankomst typisch Vietnamees lekkers. De foodtruck stopt niet bij het serveren van Vietnamees voedsel; ook met typisch Vietnamese drankjes weet de BUNbus zich te onderscheiden. Deze foodtruck is in te huren voor uitgebreide maaltijden in Vietnamese stijl of tussendoortjes als dat beter past bij je feestje of evenement.

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 132 van 183
Volgende »