Menu

Organiseer een geweldige Nieuwjaarsreceptie met een Foodtruck!

Geplaatst op 02-01-2018 door Redactie

Wil je met je bedrijf, sportvereniging of vriendengroep een geweldige nieuwjaarsborrel organiseren? Of je het nu met champagne en oesters wil doen of met patat en een kroket wij geven je hier een aantal tips:
 

 • Tips voor de organisatie

  De drankjes:
  Denk na over welke dranken je wil gaan serveren, bier / wijn / fris Vaak denken mensen ook aan sterke drank maar dat is soms af te raden.
  Dresscode:
  Aangezien het om een feestelijke aangelegenheid gaat is het wijs om te werken met een kleding advies. Dit zorgt vaak ook voor de juiste sfeer en je maakt het voor iedereen makkelijk zodat ze niet hoeven na te denken wat ze moeten aantrekken.
  De Hapjes:
  Natuurlijk horen er bij een goede nieuwjaarsreceptie ook lekkere en originele hapjes. Afhankelijk van het tijdstip van de receptie kun je bepalen welk type eten je gaat serveren. Indien het plaatsvind in de middag is het verstandig om een wat uitgebreidere maaltijd te serveren zeker als er wat drankjes zijn genuttigd. Laat je de nieuwjaarreceptie plaatsvinden in de avond dan kun je al heel ver komen met wat lekker borrelhapjes.
  Nieuwjaars Entertainment?
  Als je een goed feestje wil bouwen is het van belang om goed te kijken naar het type entertainment Kijk goed naar het type bedrijf en je gasten.

  Tips voor de organisatie
 • Huur een Foodtruck voor je nieuwjaarsreceptie!

  We zien de aanvragen steeds vaker voorbij komen, want op deze manier geef je een leuke ‘touch’ aan je feest en ook kun je zelf ontspannen. Een Foodtruck is zo geboekt en haalt voor jou veel werk uit handen en de gasten zullen blij verrast zijn met deze originele en sfeervolle catering. Wij hebben een aantal ervaren Foodtrucks voor je op een rij gezet die vaak en graag helpen bij het maken van jouw nieuwjaarsreceptie:
  1. Aperitief
  2. Bar Mobil
  3. Bunbus

  Huur een Foodtruck voor je nieuwjaarsreceptie!
 • Plaats hier gerust geheel vrijblijvend een algemene foodtruck aanvraag om de mooiste offertes voor een nieuwjaarsreceptie te ontvangen.

« Vorige
Bericht 152 van 186
Volgende »