Menu

Review: Top 5 Foodtruck aanvragen van deze maand!

Geplaatst op 31-07-2017 door Redactie

Wij willen je graag eens meenemen in onze maand. Want onze mailbox staat absoluut niet stil en bordevol leuke, verrassende aanvragen voor Foodtrucks.

Zo zijn we de afgelopen maand gevraagd voor een jongerenquiz, een ‘act de présence’ te geven in een videoclip en hebben we onder andere de opening van een nieuw kantoor, een dance event en een housewarming toegevoegd aan onze agenda. Daarnaast krijgen we veel verzoeken met de vraag om mee te denken. We zitten vol met ideeën en helpen iedereen graag aan een onvergetelijke lunch, dag of meerdaags festival.

We hebben op een ‘top 5’ samengesteld van onze aanvragen in juli, om jullie zo eens een kijkje in onze keuken te laten nemen: 

 • Top 5

  1. Evenementen
   Acties voor goede doelen, een (paarden)markt of een gigantisch over-de-top diner zijn allemaal mogelijk met ons aanbod vanFoodtrucks. Daarnaast puilt de mailbox uit van diverse sportevenementen, zoals internationale toernooien en clubfeesten. Aanvragen voor dorpsfeesten en buurtfeesten ontvangen we ook regelmatig via de mail.

  2. Huisfeesten
   Verjaardagen, housewarmings, studentenfeesten en tuinfeesten ontvangen we in veelvoud via de mail....Tja, waarom zou je uren spenderen aan de inkoop en in de keuken staan op je eigen feestje? Met een goed huisfeestje word je zelf in de watten gelegd en weet iedereen de weg naar de ‘keuken’ zelf te vinden, zodat jij je kunt richten op de gasten.Lees hier ook wat tipsdie we hebben opgeschreven over het organiseren van een feest.
  3. Festivals
   Er wordt al druk gepland volgend jaar. Wat leuk is om te zien, is dat het festivalseizoen ook in de winter alweer volop aan de gang lijkt! Vergeet de nieuwste foodtruck festivalsniet en het bijwonen van vette dance events waar we allemaal voor uitgenodigd worden....

  4. Bedrijfsfeesten
   Een jubileum van een werknemer, de afsluiting van het jaar, een bedrijfsuitje of de opening van een nieuw kantoorpand…Een foodtruck is altijd een goed idee.

  5. Bruiloften
   We denken graag mee het organiseren van een fantastische bruiloft. We zien onwijs leuke aanvragen voor bruiloften voorbij komen en hebben we al eerder gepost over hoe je een geweldige bruiloft organiseert mét een foodtruck.

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 146 van 168
Volgende »