Menu

Hoe organiseer je een geweldige en betaalbare bruiloft?

Geplaatst op 08-05-2017 door Redactie

Het organiseren van je trouwdag is natuurlijk geweldig om te doen. Voor veel mensen is dit namelijk de belangrijkste dag uit hun leven maar helaas is dit ook vaak de duurste dag van hun leven. Wij van Foodtruckbooking helpen je graag op weg met wat tips om een onvergetelijke bruiloft te organiseren.

 • 1. Smart Cake

  Koop een kleine taart voor de ceremonie, maar zorg voor een lekkere maar simpelere taart in de keuken om aan uw gasten te serveren. De meeste mensen zijn te druk met kletsen en dansen en hebben het simpelweg te druk om taart te eten. Willen ze wel een stuk dan kunnen ze dat natuurlijk gewoon nemen. Maar u hoeft op deze manier geen “dure” taart voor alle gasten te bestellen.

  1. Smart Cake
 • 2. Huur een foodtruck voor je bruiloft catering

  Huur een Foodtruck voor jullie speciale dag. Een traditionele cateraar kan ergens tussen de 50 a 100 euro per persoon kosten, terwijl een food truck vaak rond de 35 a 65 euro per persoon zal rekenen. Van hoofdgerechten tot zoete lekkernijen en zelfs late avondhapjes een foodtruck kan aan al jullie behoeften voldoen om het perfecte menu te creëren. Huur hier een geweldige foodtruck.

 • 3. Save the date!

  Trouw buiten het "Bruiloft Seizoen". Zalen, en ander partijlocaties hebben het in deze periode ook rustiger en zullen daardoor ook lagere prijzen hanteren. Het hoog seizoen is van mei tot medio oktober.

 • 4. AirBnB trouwlocatie

  Huur een mooie locatie via AirBnB met veel binnen- en buitenruimte. Deze optie zal veel goedkoper zijn dan een officiële trouwlocatie en jullie hebben gelijk het verblijf voor de nacht geregeld.

 • 5. The bar

  Beperk je alleen tot bier en wijn. Tegenwoordig zijn er veel ambachtelijke bieren en heerlijke wijnen om toch iets speciaals te serveren. Een bijkomend voordeel van het niet serveren van sterke dranken is dat het feest langer op een gezellig niveau zal blijven.

  5. The bar
 • 6. Say yes to the dress!

  Koop een tweedehands trouwjurk. De gemiddelde trouwjurk kost € 1000,- maar je kunt veel besparen door op zoek te gaan naar een tweedehandse. Misschien klint het niet heel romantisch maar wat is gebruikt? Vaak is de jurk maar voor 5 uur gedragen. Met het geld dat je bespaart kun je dat luxe hotel op je huwelijksreis betalen.

  Deze tips kunnen je helpen om geld besparen, zonder dat jullie gasten het merken. Wij van Foodtruckbooking wensen jullie in ieder geval een prachtige dag toe !

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 138 van 148
Volgende »