Menu

Begin een FoodTruck Blog!

Geplaatst op 13-04-2022 door Redactie

De opkomst van de digitale wereld vereist dat we onszelf digitaliseren, als mens en als bedrijf. U wilt de aandacht voor uw FoodTruck en uw onderneming levendig houden op uw website en social media kanalen. Naast foto's kunt u ook blogs posten over uw FoodTruck business. Maar waar haalt u telkens inspiratie vandaan voor nieuwe content? In deze blog geven we u enkele ideeën voor als u niet kunt bedenken waar u over moet schrijven.

 • LEG UW DAG VAST

  Laten we bij het begin beginnen: Maak het uzelf makkelijker door niet te diepzinnig na te denken, maar gewoon vast te leggen wat u doet. Helemaal als u net begint met bloggen, kunt u soms door de bomen het bos niet meer zien. Is mijn tekst lang genoeg? Is het interessant genoeg? Gaan mensen dit lezen? Onze tip volgt: begin met vastleggen en de rest komt vanzelf.

  Hebt u zelf het idee dat u niks interessants te vertellen hebt? U hebt het mis! Met uw leven als FoodTrucker inspireert u namelijk anderen! Het schrijven van een blog over uwdaily business is bovendien een perfecte manier om meer van uzelf te laten zien en een band op te bouwen met uw fans, volgers en gasten.

  Wat voor soort dag moet het zijn? Dat maakt helemaal niets uit! U kan over alles van uw dag schrijven. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • The day before
   Laat zien welke voorbereidingen utreft op de dag voordat umet uwFoodTruck op locatie staat.
  • The day itself
   Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat: hoe ziet een dag eruit als uwerkt in een FoodTruck?
  • The day after
   Geef uwfans en volgers letterlijk een kijkje in de keuken als hij een volle dag gebruikt is. Hoe maakt ualles weer spic en span?
  • Inspiration day
   Wat doet uals unaar een beurs gaat, op citytrip of naar een nieuwe leverancier? Hoe legt udingen vast (bijv. met een camera of in een notitieboek), hoe bereid u uvoor?
  • Business day
   Tja, ook de administratie en het onderhoud moeten gedaan worden. En hoewel uer misschien niets aan vindt, is het wel leuk om te zien of om over te lezen.

  LEG UW DAG VAST
 • Als u mensen een kijkje gunt in uw dagelijks leven, mogen foto’s natuurlijk niet ontbreken. Laat ze de rode draad zijn voor uw blog en plaats bij elke foto een onderschrift met toelichting. Foto's geven uw verhaal nog meer kracht. Neem rustig de tijd om leuke foto's te schieten. In deze blog geven we enkele tips voor het fotograferen van uw FoodTruck gerechten

 • IDEEËN

  Naast bloggen over een dag in het leven van een FoodTrucker zijn er nog zoveel andere dingen waarover u kan bloggen. We geven hieronder enkele ideeën, maar weet dat niets te gek is voor FoodLovers!

  • Wat is er zo bijzonder aan de ingrediënten
   Het maakt niet uit of uhamburgers, pizza's, veganistisch voedsel of gegrilde steaks maakt. De consument wil weten wat hij eet en waar het eten vandaan komt. De bereiding van het voedsel, de manier van koken, de kwaliteit van het voedsel, de biologische landbouw (of misschien zijn de groenten afkomstig van maharishi-gewassen), of de zorg die wordt besteed aan het niet mengen van voedingsmiddelen om allergenen te voorkomen.
  • De beste reclame bent u zelf
   Uw publiek wil meer weten over uwFoodTruck, maar ook over u. Hoewel het moeilijk te begrijpen is, zijn er om de een of andere reden een heleboel factoren die ons helpen om voor bepaalde opties te kiezen, vooral die welke rechtstreeks te maken hebben met onze identificatie. Vertel wie ubent, waarom ubent begonnen met een FoodTruck, wat voor evenementen uhet leukst vindt om op te staan, etc.En deel gerust ook uwgevoelens. Wat frustreert u, waar werd ublij van, maakte iets uonzeker of was u gewoon even doodop? Streef niet naar het perfecte plaatje, het is juist goed om ukwetsbaar op te stellen. Dat maakt uen uwverhaal écht!
  • Vergeet het personeel niet
   Naast uzelf zijn uwwerknemers ook het gezicht van uw FoodTruck. U zou ze in een blogpost allemaal kunnen voorstellen en laten vertellen waarom zij zo graag in uwFoodTruck werken!
  • Evenementen
   Evenementen zijn de perfecte gelegenheid om een post over een dag in het leven van een FoodTruckeren prachtige fotos te maken. Ukan hier bijvoorbeeld schrijven over hoe de voorbereiding voor een evenement verschilt van een normale dag, hoe hectisch een evenement kan zijn, maar ook hoeveel energie uals FoodTrucker uit een evenement haalt.

  IDEEËN
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 41 van 186
Volgende »