Menu

Boeiende boeken over de FoodTruck Business

Geplaatst op 27-03-2022 door Redactie

Er is inmiddels al veel geschreven over de steeds populairder wordende FoodTruck business. Het vinden van de beste boeken voor het starten van een FoodTruck business kunt u helpen met uw onderneming een boost te geven.Een aantal boeken die de moeite waard zijn hebben we hieronder uitgelicht.

 • Idiot’s Guide: Starting a Food Truck Business

  Schrijver: Alan Philips
  Taal: Engels


  Deze 304 pagina's tellende startupbijbel voor het FoodTruckbedrijf zit boordevol kennis. Het is uiterst nuttig vanaf de eerste fasen van het conceptualiseren van een bedrijf via de oprichting, het omgaan met de dagelijkse activiteiten, en ten slotte 'popping up' en uitbreiden. Deze complete gids zou moeten worden opgeslagen als referentie en dubbel gecontroleerd na elke mijlpaal. Elk niveau van bedrijfsontwikkeling heeft iets nieuws te bieden.

  Alan Philips, de auteur, groeide op in de culinaire industrie en begon op 16-jarige leeftijd te werken met de befaamde chef-kok Wolfgang Puck. Philips ging naar de Cornell University's School of Hotel Management om zijn opleiding te verbeteren. Hij is een ondernemer die een aantal pop-up eetgelegenheden runt in New York City.

  Lees verder >>

 • Start Your Own Food Truck Business: Cart, Trailer, Kiosk, Standard and Gourmet Trucks, Mobile Cateri

  Schrijver: Rich Mintzer
  Taal: Engels


  Dit 225 pagina's tellende boek behandelt een breed scala aan onderwerpen en biedt veel meer dan een blik in de wereld van de FoodTruck. Het begint met een geschiedenis van het bedrijf en neemt de lezer vervolgens mee op een tour langs de vele wonderen, ups en downs, en alles daartussenin.

  Entrepreneur Media Corporation geeft de 'Start Your Own' boekenlijn uit, waaronder deze. Zij hebben reeds tientallen soortgelijke publicaties uitgegeven voor een verscheidenheid van bedrijven.

  Lees verder >>

 • Food On Wheels: The Complete Guide to Starting a Food Truck, Food Cart, or Other Mobile Food Busines

  Schrijfster: Jennifer Lewis
  Taal: Engels


  Dit boek is ideaal voor mensen die net beginnen in de FoodTruck industrie. Het is slechts 178 pagina's lang, maar het zit boordevol nuttige activiteiten en slimme details.

  Jennifer Lewis begon haar carrière als banketbakker voor een luxe hotelketen voordat ze in 2006 haar eigen culinaire bedrijf begon. Ze studeerde af aan de Northwestern University's Kellogg School of Management met een masterdiploma in bedrijfskunde.

  Lees verder>>

 • STARTERSKIT

  Als u naast deze boeken nog meer (gratis) informatie zoekt, kunt u altijd onze starterskit downloaden. Wij hebben voor beginnende FoodTruckers een starterskit samengesteld om u op weg te helpen en door de eerste maanden als FoodTruck eigenaar te loodsen. In onze starterskit vind u verschillende tips & tricks om uw FoodTruck te laten stralen. Natuurlijk zijn er ook verschillende administratieve taken die niet over het hoofd gezien moeten worden, en ook hier wordt aandacht aan besteed in de starterskit.

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 43 van 191
Volgende »