Menu

FoodTruck Promotiekanalen

Geplaatst op 21-10-2021 door Redactie

Om uw FoodTruck de wereld in te brengen en bekend te maken binnen Nederland, kunt u als FoodTruck eigenaar het beste gebruik maken van zoveel mogelijk verschillende promotiekanalen. In deze blog zulen we de verschillende promotiekanalen toelichten en tips geven.

 • WEBSITE

  Laten we bij het begin beginnen. Door het maken van een eigen website word u direct makkelijk vindbaar voor mensen die uw FoodTruck willen huren. Zo kunt u via uw website ook mensen uitnodigen contact met u op te nemen door een contactformulier toe te voegen. Op uw eigen website kunt u verschillende sfeerimpressies van uw Foodtruck toevoegen, zoals foto's en filmpjes van evenementen waar u bent geweest, een overzicht van wat u als FoodTruck allemaal kan aanbieden, de menukaart met uitgebreide foto's van de gerechten en recenties van tevreden klanten. Uw website dient als uw eigen visitekaartje.

  WEBSITE
 • SOCIAL MEDIA

  Social Media is tegenwoordig een heel groot begrip en u hebt hierin veel verschillende kanalen waarop u uw FoodTruck kunt promoten. Wij zullen twee veel gebruikte en interessante kanalen aan jullie voorleggen. Dit zijn Facebook en Instagram.

  • Facebook: Op Facebook kunt u heel makkelijk een bedrijfspagina voor uw FoodTruck aanmaken. Deze pagina kan gevolgd en geliked worden door vrienden, kennissen en uiteindelijk nieuwe klanten voor uw FoodTruck. Gebruik Facebook vooral om uw volgers up-to-date te houden van veranderingen, nieuwe gerechten enleuke evenementen waar u als FoodTruck hebt gestaan of binnenkort gaat staan. Daarnaast is Facebook ook heel makkelijk voor boekers om contact te leggen met u als FoodTruck eigenaar.

  • Instagram: Instagram draait voornamelijk om beeldmateriaal, denk hierbij aan foto’s en video’s. Dit platform krijgt steeds meer mogelijkheden voor ondernemers, en dus ook voor u! Naast het plaatsen van leuke sfeer impressies, foto’s van uw heerlijke gerechten en het design van uw FoodTruck, kunt udit ook goed gebruiken om actueel mensen op de hoogte houden. Sta jij met uw FoodTruck op een evenement, laat dit aan uw volgers weten door een aantal leuke foto’s in uw stories te plaatsen. Stories kunt uvervolgens toevoegen aan uw hoogtepunten op het profiel zodat volgers deze vaker terug kunnen krijgen. Wilt u uw menu zichtbaar hebben voor al uw volgers, voeg dit dan toe als guide aan uwprofiel.

 • FOODTRUCKBOOKING

  Vergeet daarnaast natuurlijk niet om uw profiel op FoodTruckBooking altijd up-to-date te houden. Dit is naast eigen promotiekanalen, een extra promotiekanaal voor uw FoodTruck. Via deze weg heb je een nog groter bereik en kunt uop meerdere aanvragen reageren, zodat u zo snel mogelijk bij de leukste buurtfeestjes, bruiloften of andere evenementen komt te staan.

  FOODTRUCKBOOKING
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 60 van 183
Volgende »