Menu

Laat het feest beginnen met een FoodTruck voor het bedrijfsfeest!

Geplaatst op 22-09-2021 door Redactie

Bent u verantwoordelijk voor de organisatie van het (jaarlijkse) bedrijfsfeestje? En bent u op zoek naar een origineel idee om de medewerkers, relaties en collega's te verrassen tijdens een bedrijfs- of cocktailparty? Dan is een FoodTruck de perfecte oplossing, waarmeeuj de relaxte toon zet waar u naar op zoek bent! En het helpt u ook om uw menu af te stemmen op ieders behoeften. Vlees, vis, vegetarisch of vegan, u kunt het geheel naar eigen wens samenstellen.

 • DE WENSEN

  • Hoge kwaliteit
   Kwaliteit staat hoog op de prioriteitenlijst van elke FoodTruck. Veel FoodTrucks serveren biologische en zelfgemaakte producten. Ukunt er terecht voor diner, lunch of een lekker (gezond) tussendoortje. Er zijn ook FoodTrucks die dranken serveren; perfect voor een bedrijfsfeestje!
  • Verrassingsfactor
   Met meerdere FoodTrucks of verschillende gerechten daag u uwcollega's uit om nieuwe dingen te proberen. Met het diverse aanbod aan FoodTrucks valt er genoeg te plukken en uit te kiezen. We hebben ook FoodTrucks die heerlijke traditionele koffies brouwen en de gebruikelijke warme snacks serveren voor het happy hour van het bedrijf. Alles is mogelijk! Een kantoorfeest hoeft nooit (meer) saai te zijn.
  • De juiste sfeer
   Een FoodTruck op uw kantoorfeest staat garant voor een goede vibe en een relaxte sfeer. Het is aan de gasten om te beslissen wanneer ze iets willen eten, wat voor flexibiliteit zorgt. Mensen moeten opstaan en door elkaar lopen om hun eten te krijgen, wat helpt bij het creëren van een ontspannen sfeer en het helpt mensen elkaar beter te leren kennen. En dan ontstaan de beste verhalen, nietwaar?
  • De toon zetten
   FoodTrucks zijn letterlijkthe life of the party. Met hun bijzondere uitstraling trekken ze meteen alle aandacht, terwijl ze de lekkerste gerechten presenteren. Wie wil dat soort entertainment niet op hun feestje?

  DE WENSEN
 • EEN FOODTRUCK BOEKEN

  De toon zetten op het kantoorfeest door één of meerdere foodtrucks te huren? Dat klinkt als een plan!

  We helpen u graag bij het organiseren.
  Weet u nog niet waar u naar op zoek bent? Of wilt u meerdere FoodTrucks boeken? Stuur ons een verzoek met al uw wensen of vragen. Ook als u collega's hebt met speciale diëten of allergieën, laat het ons weten. Uw verzoek wordt gedeeld met de FoodTrucks die voldoen aan uw selectiecriteria. De eigenaren van de FoodTrucks zullen snel en direct antwoorden, zodat u uw keuze kunt maken.

  Foodtruckbooking heeft het grootste aanbod aan FoodTrucks in Europa. En daarom vind u altijd wel een FoodTruck die bij je kantoorfeestje past, of het feest nu groot en druk is of klein en intiem.

Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 33 van 152
Volgende »