Menu

Upcoming Foodtruck events in België die je niet mag missen!

Geplaatst op 30-05-2018 door Redactie

Het weer wordt beter en dat betekent tijd voor festivals! Foodtruckfestivals, om precies te zijn. Op onze festivalkalender krijg je een duidelijk overzicht van de aankomende festivals met datums. In dit artikel lichten we enkele grote aankomende foodtruckfestivals in België uit.

 • Brussels Food Truck Festival

  Voor het vijfde jaar op rij zal het grootste foodtruck festival van Europa weer in Brussel te beleven zijn, van 31 mei tot 3 juni. Bijna 400 foodtrucks staan klaar om een geruime keuze aan voedsel en drankjes aan te bieden zodat er voor ieder wat wils tussen zit. Toegang tot het festival is gratis, houdt echter rekening met een kleine bijdrage voor een éénmalige beker voor gebruik op het festival, in verband met duurzaamheid. Deze beker mag je dus ook mee naar huis nemen, leuk als aandenken!

  Brussels Food Truck Festival
 • Chefs on Wheels Foodtruckfestival

  Foodtrucks op heel veel verschillende locaties in België! Bezoek het Chefs on Wheels festival van juni tot en met oktober, in onder andere Lommel, Beringen, Kampenhout en Nijlen. Geniet van live muziek, heerlijk eten en drinken. Ook de kids hoeven zich niet te vervelen; spelletjes, springkasteel en kindergrime staat klaar om ze te vermaken. Zo kun jij rustig van je maaltijd genieten.

 • Sma(a)k Festival

  Sma(a)k stelt zichzelf voor als een belevingsfestival waar voedsel, drank en plezier samenkomen. Het festival draait niet alleen om de foodtrucks, maar ook om een prettige, relaxte sfeer. Zo zijn er gezellige zithoeken en sfeerdecoratie en live muziek om je ervaring onvergetelijk te maken. Bezoek het festival, dat loopt van juni tot en met september, ondere andere in Ukkel, Hasselt, Tongeren of Sint Truiden.

  Sma(a)k Festival
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 137 van 186
Volgende »