Menu

RESULTATEN GROOT FOODTRUCKONDERZOEK 2017

Geplaatst op 14-02-2018 door Redactie

In oktober 2017 hield FoodtruckBooking.com voor de tweede maal een kwalitatief onderzoek onder foodtruckers in Nederland en België. Het marktonderzoek geeft inzicht in wat foodtruckers vinden, hoe zij de foodtruckmarkt en hun activiteiten daarin ervaren

  • Elk jaar levert Het Groot Foodtruckonderzoek een geweldige bron aan informatie op. Deze informatie delen met onze accounthouders zodat zij ook beter inzicht krijgen in; waar de kansen liggen, waar ze beter presteren dan concurrenten en waar ze kunnen verbeteren.

    Er is onder andere gevraagd naar het type evenement waar foodtruckers bij voorkeur actief zijn, gerealiseerde omzet. Of het een fulltime activiteit, parttime of hobby is. Over hoeveel foodtrucks ze hebben en hoeveel zij denken dat er in Nederland zijn. Over afdrachten op festivals en hoe zij naar de ontwikkelingen kijken in de branche.

    Lees hier alles over het Groot Foodtruckonderzoek 2017

    FoodtruckBooking.com heeft 2 jaar geleden het initiatief genomen om inzicht te krijgen in de populatie foodtruckers en hun activiteiten. Daarnaast dient het onderzoek ter verbetering van de dienstverlening van FoodtruckBooking.com aan haar accounthouders.

    RESULTATEN GROOT FOODTRUCKONDERZOEK 2017
  • RESULTATEN GROOT FOODTRUCKONDERZOEK 2017
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 121 van 159
Volgende »