Menu

Party-time! Wat kost een foodtruck op jouw event eigenlijk?

Geplaatst op 26-06-2017 door Redactie

Een mooi feestje in het vizier? Via onze site foodtruckbooking.com zien we de aanvragen binnenstromen voor zowel gróte festivals als kleine evenement en feesten. De zomer is het ideale moment om Foodtrucks te huren. Hét moment waarop de vakanties, festivals en feestjes gevierd worden en dat het liefst allemaal buiten.Hartstikke leuk en zeer uiteenlopend, maar wat boek je nu eigenlijk als je een foodtruck wilt hebben voor jouw verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft of festival?

 • Chefkok aan huis

  Eigenlijk is een Foodtruck voor een klein evenement te vergelijken met een chefkok aan huis. Alles wordt zorgvuldig (voor)bereid, ingekocht en gereserveerd voor jou. Dat kost tijd en geld en met heel veel liefde voor het vak en passie zorgt jouw favoriete foodtruck er op jouw bijzondere moment voor dat het onvergetelijk wordt.

  Chefkok aan huis
 • Wat is een realistische totaalplaatje?

  Denk aan een minimumbedrag van 500 euro. Deze kosten bestaan uit:

  • De gerechten (prijs per serving x het aantal personen)
  • Arbeid/ bereidingstijd
  • Reiskosten

  Houd er rekening mee dat de foodtrucker altijd kan vragen dat er een minimum aantal bezoekers/gasten moet zijn om rendabel te kunnen opereren, dat resulteert in een minimale afkoopsom. Prijzen variëren sterk. Afhankelijk van de foodtruck, het gewenste menu, het aantal gasten, reistijd, en datum.

  Een goede vuistregel is dat een enkele truck minimaal 60 tot 100 gasten per uur wil bedienen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een foodtruck af te kopen voor een bepaalde prijs.

  Wat is een realistische totaalplaatje?
 • Meer informatie over het huren van een Foodtruck?

  Zomer Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan van een van jouw favoriete foodtrucks of kijk naar deze link.

  Wij van foodtruckbooking.com wensen je een hele mooie toe met mooie feesten (met foodtrucks) en wensen onze foodtruckers uiteraard ook een welverdiende zomer(vakantie) toe.

  Meer informatie over het huren van een Foodtruck?
Archief
Deel dit artikel

Gastbloggen?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste schrijvers voor ons platform. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Contact opnemen
« Vorige
Bericht 167 van 183
Volgende »