Menu

Drankjes in FoodTrucks: een goed idee?

Geplaatst op 09-12-2021 door Redactie

Onze favoriete FoodTrucks kunnen het allemaal: Mexicaans, Aziatisch-fusion, exotisch-oriëntaals, spectaculair-XXL, liefdevol-vegetarisch.... Maar: waarom verkopen foodtrucks zo zelden drankjes? We lichten het in deze blog toe. 

 • VERGUNNINGEN VOOR EVENEMENTEN

  Op straatvoedselfestivals, concerten of soms zelfs op privéfeesten draagt de organisator graag zelf de kosten voor het opzetten van drankjes. De reden hiervoor is dat, in vergelijking met de bereiding van verse gerechten, de verstrekking van dranken weinig inspanning vergt. Dit vermindert de kosten voor de organisator. Bovendien heeft u controle over hoeveel en welke alcoholische dranken op het evenement worden verkocht.

  VERGUNNINGEN VOOR EVENEMENTEN
 • GEWICHT & LOGISTIEK

  Inclusief de glazen fles kan een liter gin tonic 1,7 kg wegen. Drankjes zijn zwaar en worden niet goed vervoerd in een FoodTruck. Vooral als u een intense werkploeg voor de boeg heeft en u naast de grill of oven ook nog voor de drankjes moet zorgen, is het allemaal te omslachtig voor de bediening. Maar de problemen beginnen al voor de dienst: Door het extra gewicht zijn er ook meer transportkosten, meer winkelinspanning en vooral meer ruimte nodig. Waar kunt u een goede 50 kg ijs opslaan in een FoodTruck, wat nodig is voor een caipirinha avond?

 • STREETFOOD & DRINKS?

  Toch zijn drankjes niet te missen in de FoodTruck business. Bent u bijvoorbeeld in de stemming voor een goed feest? Overweeg dan om een ​​FoodTruck te gebruiken om de meest spectaculaire cocktails of andere heerlijke drankjes te proeven! Want wat maakt een feest feestelijker dan een mooi aangeklede FoodTruck met heerlijke gin-tonics, spannende cocktails of speciaalbieren? Wij hebben geweldige trucks op het platform die gespecialiseerd zijn in drank en het niet alleen als bijbaan doen. Denk aan een verfrissende smoothie, goede bak koffie, een ijskoud biertje of een verrassende milkshake. Op Foodtruckbooking kunt u het allemaal vinden.

  STREETFOOD & DRINKS?
« Vorige
Bericht 22 van 152
Volgende »