Menu

Wijnbar Salute

Wijnbar Salute

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Wijnbar Salute is een unieke Ford Köln uit het jaar 1955, super wijnjaar tussendoor... Wat vroeger een ambulancewagen van het Belgische leger was, is nu een prachtige wijnbar. Wij bieden vanuit onze truck een ongelooflijk aanbod aan kwaliteitswijnen en bubbels aan, telkens weer zorgvuldig geselecteerd en uitgekozen zodat ons aanbod past bij uw evenement of feest.

Naast ons feestelijk aanbod van wijn, willen wij zeker luisteren naar uw vragen en voorstellen om andere dranken te schenken, denk maar aan een Vintage Gin/tonic bar met premium gins of een champagne bar, ... of ... aangevuld met ... wij luisteren telkens weer naar uw voorstel en werken iets uit op uw maat.

Naast al dat lekkers om te drinken, hebben wij een prachtig en luxueus tapas bord in ons aanbod gestopt. Hiervoor werken wij samen met een culinaire top slager. Laat je zeker verrassen door de kwaliteit van onze salami's of gedroogde hespen en geniet van een uitzonderlijk kwaliteit finger food bij uw glas wijn.

Bent u op zoek naar een totaalpakket om uw feest, receptie, evenement op te fleuren of uw zakelijke relaties echt te verwennen, neem dan zeker contact op met ons en we zoeken samen naar een leuke oplossing, op maat van uw wensen en smaak.

Gerechten

In ons aanbod zitten verschillende wijnen en bubbels uit verschillende landen. Hierdoor hebt u als klant de mogelijkheid te kiezen uit ongelooflijk veel verschillende wijnen waardoor u uw keuze kunt aanpassen aan uw smaak en budget.

Wilt u toch graag een kijkje nemen in ons assortiment surf dan naar www.wijnkennis.be en daar kun je ons Wijnbar assortiment alvast bekijken, maar wij nemen graag contact met je op om uw keuze te vergemakkelijken of te bespreken.

Tapas Tapas Tapas, of een bordje vol luxueuze salami's, hespen en kazen... als extraatje bij een perfect geserveerd glas wijn...

Chef's specials

- Dolce far Niente ~ wij doen alles en u geniet!!!
- Bubbelbar ~ receptie of iets te vieren met onze bubbelbar?
- Wijn en tapas ~ the perfect combination...
- Food Pairing ~ want elke wijn smaakt anders.
- Tastings ~ ontdek wat wij te bieden hebben...
- Unieke Vintage uitstraling en instand gezelligheid met onze truck...

- iets kleiner? zelfde service, zelfde gezelligheid, zelfde producten, zelfde kwaliteit, maar dan met onze barfiets...

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  200 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 6
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Vorselaar + 50 km
 • KvK nummer:
  0830069976

Onze crew

Barman Jurgen, geheel tot uw dienst met het verhaal achter de wijn en telkens een perfect geserveerd glas in de handen.!!!

Sommelier Wim, achter de schermen, maar ... oh zo belangrijk voor de keuze van uw wijnen en bubbels!!!

Certificaten

 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Wijnbar Salute
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck