Menu

Bigi-bar

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Wij serveren voor u burgers, broodjes beenham, tapas samen ons eigen ambachtelijk gebrouwen bier van onze brouwerij Rostune en onze huisgestookte Belle Gin. Wij hebben een kleine brouwerij en brouwen exclusieve bieren op beperkte schaal. Onze bieren zijn ongefilterd en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Onze vast assortiment bevat: Linde kriek, Wannes blond, Dubbel donker en Amber.
In onze bar schenken wij onze drie top Belle Gins nl onze herbes, floral en citrus. Samen met heerlijke tapas zorgen wij voor een geslaagd feest of evenement.

Gerechten

Wij serveren onze eigen bieren gebrouwen in open ketel, ongefilterd en met enkel natuurlijke ingrediënten. Wij schenken gin-tonics gedestilleerd met verse kruiden, vruchten en bloemen. Op foodtruckfestivals en evenementen bieden wij tapasplanken en dipplanken aan. Voor privéfeesten kunnen wij recepties, kaasplanken, belegde broodjes en dessertbuffetten verzorgen. Vertel ons hoe u het ziet en we kijken hoe we het waar kunnen maken.

Chef's specials

Onze exclusieve, artisanale bieren Wannes blond, Linde kriek, Amber en Dubbel donker. Onze Belle Gins met elk een uitgesproken smaak. Belle Gin Herbes, Belle Gin Floral en Belle Gin Citrus. Samen met heerlijke tapasplanken.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  150 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 2,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Beernem + 50 km
 • KvK nummer:
  0888726074

Onze crew

Wij zijn Brecht en Isabelle, een gedreven koppel met een eigen brouwerij en stokerij. Zo hebben wij lang gezocht naar de recepten voor vier perfecte bieren. Sinds een jaar hebben we ook drie lekkere gins gedestilleerd. Wij vinden het fijn om alles te produceren maar we houden er ook van om onze producten aan te bieden aan onze klanten. Dit schenkt ons extra voldoening en zo vinden wij dit de ideale combinatie.

Certificaten

 • Hygiënecode HACCP

Video's

Foodtruck damme culinaer

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Bigi-bar
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck