Menu

BurgerArt

BurgerArt

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Wij zijn Eva & Yoren, samen runnen wij de foodtruck BurgerArt. Hierin serveren we huisgemaakte artisanale gourmet burgers voorzien van heerlijke toppings, tussen een krokante pistolet.

We hebben voor een kunstzinnig concept gekozen. Dat merk je al aan onze naam 'BurgerArt'. Daarnaast hebben al onze burgers de naam van een kunstenaar. Zo bieden we de Michelangelo, Monet of Francis Bacon burger aan.

Wij komen met veel plezier en enthousiasme naar al uw feestjes vanaf 40 personen.

Gerechten

De troef van onze burgers?

Ze worden handgemaakt vanuit een eigen ontwikkeld recept!
De burgers zijn altijd vers en worden ter plaatse op een grill gebakken zonder toegevoegde braadstoffen.

Vervolgens worden ze voorzien van heerlijke verse toppings zoals verschillende soorten kazen, pesto, groentjes en verschillende sauzen.

Ten slotte worden de burgers gegeten tussen een knapperige pistolet. Geen zachte broodjes, maar een echte krokante pistolet.

Ook voor de vegetariërs, veganisten en mensen die halal eten hebben we altijd een leuk alternatief.

Chef's specials

De burger die bij ons als specialiteit gezien wordt is de Francis Bacon. Dit is een vrij klassieke burger die iedereen wel kan smaken. Op de zelfgemaakte burger wordt er cheddar, spek, gedroogde ui, saus naar keuze en rucola gelegd.

Ben jij een echte durver? Dan is de Magritte misschien meer jouw ding. Deze burger wordt voorzien van roquefort kaas, peer en rucola.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  150 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 6
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel België
 • KvK nummer:
  1234567890

Onze crew

Eva & Yoren staan voornamelijk in de foodtruck. Zij zijn de oprichters van BurgerArt en bakken na vier jaar nog steeds met veel passie en enthousiasme burgers voor jullie.

Daarnaast wordt het team aangevuld met de ondertussen ervaren flexi's: Greta, Elke, Steffi, Dirk, Christophe en Pieter. Zij zullen jouw met even veel enthousiasme en een vriendelijke glimlach bedienen.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie

Video's

Bedrijfsvideo

Foodtruck_BurgerArt_Hamburger

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
BurgerArt
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck