Menu

OCTO-PUSSY” EN ”MET OF ZONDER

OCTO-PUSSY” EN ”MET OF ZONDER

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Reeds 20 jaar verzorgen wij feestjes met onze friettruck "met of zonder " waarbij we slechts 1 formule hanteren en dit is echte verse frietjes , 10 soorten snacks en uiteraard alle bijhorende sausjes in een allyoucaneat -formule en dit vanaf 395 € voor 30 pers., verder staan we op alle grote visserijfeesten in België met onze verse kibling van kabeljauw , gamba's , scampi's enz . maar vooral een combinatie van dit alles in onze volledige tapafeestjes zijn een succes op elk privefeestje en dit ook vanaf 30 pers. Prijzen hiervoor verschillen volgens Uw wens maar blijven zeer democratisch voor hetgeen wij aanbieden , dit evenaart restaurant kwaliteit .Wij hebben een standaard aanbod en prijsofferte om toch een gedacht te geven van hetgeen mogelijk is en wat we kunnen aanbieden , maar wij werken ook volledig volgens Uw wensen .

Gerechten

Verse frietjes
Huiisbereide kibling van kabeljauw
Huisbereide scampi-fritti
Gamba's
Scampi's op drie wijzen
Paella
Uitgebreid tapa - aanbod

Chef's specials

Wij bereiden zelf volgens geheim concept onze deeg om de kabeljauw en de scampi's in te frituren , daarom is onze kibling en scampi-fritti aan heel de kust bekend.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  75 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 10
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Zeebrugge + 100 km
 • KvK nummer:
  0123456789

Certificaten

 • Sociale Hygiëne

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
OCTO-PUSSY” EN ”MET OF ZONDER
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck