Menu

BellyBoss

BellyBoss

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

"Wij geven smaak de juiste betekenis" . Dat is niet alleen een slogan, dat is wat wij doen! Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten kompromisloos genieten van onze hapjes! Eten met het "hmmmm effekt". U eet met de ogen dicht! Echt smullen en genieten dus. Met BellyBoss zorgt u voor een smakelijke en blijvende herrinnering bij u en uw gasten. Van gevulde kabeljauw visballetjes tot soepsmoothie, alle hapjes worden met passie gemaakt en geserveerd. Met het doel nooit meer iets anders te willen! Dat is wat wij doen:-)

Gerechten

Huisgemaakte Erwtensoep, Soep Smoothies, Belegde Broodjes, Saté Spiesen, Huisgemaakte Bitterballen, Huisgemaakte loempia, Buffalo Wings, Eigen creatie Pizza, geen standaard supermarkt pizza!, overheerlijke gevulde kabeljauw visballetjes in verschillende smaken. Loaded Fries, Smaakwater, Ovenschotels, Taco Bowls, Stamppotten, Veelzijdige Bowls, en nog veel meer! Alle gerechten en hapjes van BellyBoss zijn geen standaard recepten! Wij zorgen door een soms ongewone mix van kruiden en ingrediënten ervoor dat ons eten een extra bite, en nog lekkerder smaakt als anders. Daarom zijn wij BellyBoss

Chef's specials

Al onze hapjes en gerechten zijn specialiteiten! We houden rekening met verschillende smaken en keuzen en maken alle hapjes met evenveel passie. Ze zijn ALLEMAAL heel erg lekker!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  300 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit, Krachtstroom
 • Bedieningsregio:
  Heel België
 • KvK nummer:
  1234567890

Onze crew

Al onze hapjes en gerechten zijn specialiteiten! We houden rekening met verschillende smaken en keuzen en maken alle hapjes met evenveel passie. Ze zijn ALLEMAAL heel erg lekker!

Beoordelingen

2 beoordelingen

 • "Goede kwaliteit van eten, veel positieve reacties"

  8,0

  Te laat vanwege file.

  Wel zeer snel opgestart (tentje geplaatst en beginnen koken)

  Positieve reacties gekregen van men gasten!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  21-10-2019 |

 • "Goede prijs/kwaliteit"

  8,7

  Aangenaam team en toffe service. Goede en snelle communicatie. Ze beschikken niet over een foodtruck, dus daardoor de 3 sterren op concept.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  04-10-2019 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
BellyBoss
8,3
Op basis van 2 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck