Menu

Vespa Foodtrucks & Events

Vespa Foodtrucks & Events

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Vespa Foodtrucks & Events is jouw ideale foodtruck partner !
Wij verzorgen de heerlijkste Italiaanse Streetfood bij u op locatie!
We beschikken over 10 Foodtrucks en Je kan bij ons terecht voor heerlijke PASTABEKERS, verrukkelijke PIZZA's, DELUXE BURGERS, Haute Dogs, BEENHAMBROODJES , FRIETEN, NACHOS, TACOS, basic burgers en hotdogs, DESSERTS & Italiaanse APERITIEVEN, COCKTAILBARS, DJ’s, GELUIDSINSTALLATIES, TAPWAGENS...

Met of zonder bediening aan tafel, alles is bespreekbaar.
Van hapjes tot degustief, bij ons kan je terecht voor het volledig culinair plaatje.

We hebben formules op maat van ieders budget en maken U graag een voorstel op maat, zonder enige aankoopverplichting.

Is een event plannen niet jouw ding?
NO STRESS!! Onze eventplanner neemt deze taak graag op zich voor jouw.

Kom zeker eens langs in onze Resto in Centrum Ninove... de smaak van onze producten zal je zonder enige twijfel overtuigen!

Smakelijke Groeten
Bruno Van Der Haeghen
zaakvoerder

Gerechten

Wanneer u onze foodtrucks bekijkt , merkt u meteen dat deze bruikbaar zijn op gelijk welke locatie .
De trendy en hedendaagse afwerking in combinatie met de praktische inrichting zorgen ervoor dat de gebruiksmogelijkheden oneindig zijn : pizza -party , pasta buffet ,Deluxe burgers, koffiebar , panini's , croques ,desserten ,.... noem maar op ! Alle elementen zijn aanwezig om uw event te laten slagen .
Niets is ons te klein of te groot : buurtfeestjes , verjaardagen , bedrijfsfeestjes , opendeurdagen .....Voor welke gelegenheid u uw gasten ook maar iets wenst aan te bieden van eten of drinken zal onze truck steeds perfect in het plaatje passen

Chef's specials

onze absolute specialiteit zijn onze pastabereidingen en in het bijzonder onze pasta bolognaise . Deze smaakvolle en traditionele spaghettisaus valt in de smaak zowel bij jong als oud .
Pizza bakken is een ander aspect dat wij volledig onder de knie hebben . Onze professionele steenovens , zorgen ervoor dat wij ook op locatie overheerlijk pizza's kunnen bakken voor de ogen van de klanten . Dit garandeert niet alleen een perfecte smaak , maar zorgt bovendien ook voor een leuke visuele extra.
Onze DELUXE BURGERS laten niemand onberoerd en zijn keer op keer een schot in de roos van ieder event.
Verder kunnen we ook zorgen voor appertitiefhapjes tijdens een receptie , complete menu's van voorgerecht tot desserts , allerhande panini's en croques ... Uw vraag is onze uitdaging !!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  1000 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 7,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel België
 • KvK nummer:
  0845768239

Onze crew

Ons team bestaat stuk voor stuk uit gemotiveerde en getalenteerde mensen , die de regels betreffende hygiëne en voedselveiligheid hoog in het vaandel dragen .
Hun enthousiasme en vakkennis dragen er toe bij dat al de wensen van onze klanten met de glimlach kunnen ingewilligd worden
Dankzij een gedreven opleiding blijven zij ook steeds up-to date betreffende nieuwe technieken en gebruiken om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken . Zo kan u als gastheer /gastvrouw of organisator van gelijk welk event , op uw beide oren slapen , wanneer u van onze diensten gebruik wenst te maken

Video's

Privé foodtruckfestival ? DAT KAN!!

Beoordelingen

3 beoordelingen

 • "1 woord => TOPPERS!"

  10,0

  Vanaf het eerste contact tot op het einde van ons feest verliep alles heel vlotjes en gemoedelijk. Je merkt dat deze mensen echte professionals zijn en dat ze hun vak met liefde en passie doen.
  Alles was super verzorgd, megalekker en ruime keuze.
  We hadden zowel de hapjes, de pizza’s, DELUXE BURGERS, PASTA’s als de desserts! Stuk voor stuk AANRADERS! Plan je een evenement of feest => Deze mannen MOET je inhuren!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  22-05-2021 |

 • "Prima "

  6,7

  Goede pizza, maar de staff was niet erg vriendelijke.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  24-01-2018 |

 • "Ikke"

  10,0

  Top kwaliteit, top service en steeds goedgemutst

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  26-08-2017 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Vespa Foodtrucks & Events
8,9
Op basis van 3 beoordelingen

Hier staan we nu

Deel deze foodtruck