Menu

Wurst & Co

Wurst & Co

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Sorry! Slow Food

Met deze slogan startte ik in 2012 mijn cateringbedrijf. Harder dan 85 km per uur reden mijn oldtimer foodtrucks immers niet. Nog meer geeft het precies de missie weer waarmee ik vertrok en nog steeds trouw aan ben: Eerlijke gerechten met liefde bereid, Slow Food.

Inmiddels is Wurst & Co uitgegroeid tot een allround cateringbedrijf. Van festivals en evenementen, communies en (bedrijfs)feesten tot luxe cater- arrangementen. De filosofie is altijd gelijk gebleven; vers, ambachtelijk en duurzaam. Écht eten en dat proef je.

Nu geen oldtimers meer maar een moderne compleet uitgeruste keuken. Dit stelt ons in staat onze gerechten 'live' voor onze gasten te bereiden. Niet alleen garandeert dit mede de kwaliteit, onze keuken wordt ook al snel een gezellig middelpunt van uw feest

​Wurst & Co verzorgt de catering voor uitgelezen festivals en evenementen, bedrijfsfeesten, communies, huwelijksfeesten en privé evenementen. Van eenvoudig naar luxe, alles mag en alles kan.

Ik nodig je uit op mijn website en zie je graag als gast op het volgende feest!

Gerechten

Wurst - Hamburger - & Co

Wurst & Co heeft ruime ervaring met foodtruck catering. Ons aanbod voor festivals en evenementen is geschikt voor grote aantallen waarbij wij een top kwaliteit blijven garanderen. We komen ook graag bij u thuis of op het bedrijf. Ideaal voor bedrijfsfeesten, communies of kinderfeesten. Onze snacks worden ter plaatse vers in onze mobiele keuken bereid waarbij uitsluitend verse en hoogwaardige producten worden gebruikt.


Fingerfood Partycatering
Misschien wel hét leukste catering concept.

​We bereiden voor u en uw gasten ter plaatse een menu van kleine handzame gerechtjes. Uw gasten halen de gerechten zelf aan onze keuken af waarmee onze keuken al snel een gezellig middelpunt van uw feest wordt. U kunt er ook voor kiezen dat wij de gerechten aan uw gasten serveren, wij verzorgen dan het benodigd personeel.

Chef's specials

Best Wurst in Town!

Het varkensvlees voor onze Origineel Duitse braadworst wordt regionaal uit de omgeving van Eupen betrokken. Onze worst bevat geen vulstoffen en bestaat uitsluitend uit varkensvlees en kruiden. De worsten zijn daarmee gluten- en lactose vrij.

​Bratwurst - das original
Currywurst - huisgemaakte warme currysaus

Wij serveren in een ovenvers broodje met on top gebakken uien en/of zuurkool

Burger de Luxe

100% premium beef, regionaal en vers. De basis voor onze burgerpaty's. Afgerond met bacon, kaas, rucola, tomaat en onze huisgemaakte BBQ-saus serveren we in een broodje van Koos onze huisbakker.

écht andere Friet

De aardappalen voor onze verse friet groeien in Margraten. Ze worden gesneden met schil en landen dagvers in onze plantaardige frituurolie. Knapperig van buiten en romig van binnen, zó hoort friet.

​Wij serveren met kwaliteitssauzen en (optioneel) met huisgemaakt stoofvlees (zuurvlees) of satésaus.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  300 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 6,00
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit, Krachtstroom
 • Bedieningsregio:
  Riemst + 100 km
 • KvK nummer:
  0849743754

Certificaten

 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Wurst & Co
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck