Menu

Kukkelekuu

Kukkelekuu

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Bij Kukkelekuu gaat, behalve de service, alles net iets ‘traeger’. Met deze smoker produceren we naast wat rook ook (h)eerlijke hedendaagse gerechtjes. Funky Streetfood met een leuke twist. Verfijnde smaken, verzorgde presentatie. The architects bezitten naast een hoop ervaring ook een koksdiploma. Luisteren doen ze evenwel niet naar chef, wel naar Robin en Kevin.

Sedert 2014 actief in de sector, oorspronkelijk met kip aan spit. Vandaag met een barbecue-trailer en een American airstream in een uniek culinair concept. Alle ingrediënten voor een heerlijke avond roken en grillen, let’s get dirty!

---

Kukkelekuu's "more than chicken" is waar we al bijna 25 jaar bekend staan om onze heerlijke Belgische gebraden kippetjes op de lokale markt, nam Robin in 2015 het roer over van zijn vader en besloot met zijn opleiding als chef-kok de culinaire wereld van foodtrucks en catering te ontdekken. Barbecuegerechtjes, streetfood met een leuke twist en heel veel grill en smoke zijn het eindresultaat. Wij staan in voor een korte voedselketen en werken vooral met lokaal en verse producten. Zo geniet je bij ons altijd van heerlijke, gezonde en kakelvers bereide gerechten! Onze recepten zijn inspirerend en uniek.
Onze Foodtruck zal indien gewenst aanwezig zijn, en een variatie aan smaakvolle streetfoodgerechten serveren of een heerlijk culinaire barbecue organiseren. We hebben voor elk wat wils.

Mocht je nog vragen hebben of aanvullende informatie willen verstrekken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Gerechten

We maken met onze trailer sappige pulled chicken en artisanale burgers alsook gepofte gerookte aardappel.
Tevens organiseren we ook barbecues op maat voor bruiloften etc.
Onze bereidingen zijn steeds met Belgische en lokale producten, altijd vers !

Chef's specials

Zeker en vast Pulled Chicken ! Sappig kippendijvlees, gemarineerd op wijze van de chef en traag gegaard in onze smoker met een heerlijke rooksmaak achteraf !

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  150 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 25
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel België
 • KvK nummer:
  0442760656

Onze crew

Victor - Glenn - Kevin - Robin

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Kukkelekuu
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck